Ποδόσφαιρο

Χτίζει σερί! Δύο αντί για τέσσερα για τον Άρη που έπαιξε με τη φωτιά αλλά δε κάηκε

Ο Άρης νίκησε τον Ατρόμητο με 2-1, σε ένα ματς που έχασε πολλές ευκαιρίες και… αγχώθηκε μετά την μείωση του σκορ από τους φιλοξενούμενους

Εκανε το… χρέος του, έστω κι αν χρειάστηκε άγχος στο τέλος του αγώνα. Ο Άρης κέρδισε τον Ατρόμητο με 2-1, σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσε να νικήσει πολύ πιο εύκολα. Είχε τις ευκαιρίες για να το κάνει, αλλά… ξαφνικά οι Περιστεριώτες μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με το τέρμα στο 80′ και αυτό το τέρμα προβλημάτισε τον Άρη, ο οποίος όμως έφτασε στην νίκη.

Μπήκε δυνατά ο Άρης με γκολ του Νταρίντα ενώ ακυρώθηκε τέρμα του Ματέο!

O Άρης προηγήθηκε νωρίς και αυτό έγινε στο 8′. Ο Πίρσμαν έκανε ωραία πάσα από τα αριστερά, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Ρουπ και στην εξέλιξη της φάσης -μετά από κόντρα- ο Νταρίντα σούταρε και έκανε το 1-0. Στο 10′ ο Πάλμα έκανε το σουτ, η μπάλα μετά έφτασε στον Ματέο που διαμόρφωσε το 2-0 αλλά το τέρμα ακυρώθηκε, ως οφσάιντ που χρεώθηκε στον Ρουπ, που προσπάθησε να πάρει κεφαλιά μετά από σέντρα του Νταρίντα.

Δοκάρι ο Νταρίντα, σκόρερ ο Ματέο για το 2-0

Στο 21′ ο Ζαμπαλάς δείχνοντας την… ευαισθησία του είχε “κιτρινίσει” τους Ματέο και Ετέμπο. Στο 27′, πάλι, ο Ματέο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και αυτή την φορά το γκολ μέτρησε. Ο Ρουπ κράτησε την μπάλα σωστά, έδωσε δεξιά -την… κατάλληλη στιγμή- στον Νταρίντα και το σουτ του Τσέχου βρήκε στο δοκάρι, με τον Αργεντινό να παίρνει το ριμπάουντ και να “γράφει” το 2-0.

Στο 31′ ο Ατρόμητος ήταν απειλητικός με μεγάλη ευκαιρία του Ρομπάιγ ενώ στην συνέχεια ο Ρουπ απέκρουσε δυνατό σουτ του Ρουπ. Στο 36′ η εκτέλεση φάουλ του Πάλμα έφυγε άουτ ενώ μετά από ωραία προσπάθεια του Ματέο (ήταν ιδιαίτερα δραστήριος), ο Άρης κέρδισε φάουλ στο 45′ . Ο Αργεντινός εκτέλεσε, η μπάλα “πήγε” στο τείχος και λίγο αργότερα το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 2-0, με τους “κίτρινους” να “πιάνουν” πολύ καλή απόδοση και να έχουν χάσει ευκαιρίες για να έχει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα!

Δύο αναγκαστικές αλλαγές και μια μεγάλη ευκαιρία από τον Καμαρά

Στις αρχές του β’ μέρους η κατοχή για τον Άρη ήταν 80%-20% ενώ στο Στο 55΄ του αγώναο Ρουπ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού. Επεσε στο έδαφος, έδειχνε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Τη θέση του πήρε ο Ντουκουρέ στο 56′, με τον Γερμανό να δείχνει εκνευρισμένος για το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Ο ρυθμός του αγώνα στο δεύτερο μέρος είχε πέσει και στο 60′ ο Πάλμα προσπάθησε να βρει στον Καμαρά που ήταν απέναντι στον Γιαννιώτη αλλά οι φιλοξενούμενοι απομάκρυναν. Στο 77′ μετά από ενέργεια του Ιτούρμπε, ο Καμαρά που βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής, έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά προκειμένου να διαμορφώσει το 3-0 ενώ αμέσως μετά ο Κουέστα είπε “όχι” σε κοντινό σουτ του Φριτζόνσον.

Μείωσε ο Ατρόμητος, χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες με Νταρίντα και Λάζαρο

Στο 81′ ο Ατρόμητος μείωσε σε 2-1, σε ένα σημείο του αγώνα που ο Άρης είχε “ρίξει” στροφές. Ο Ρομπάιγ σούταρε, η μπάλα κόντραρε και ο Κουέστα δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Οι “κίτρινοι” έδειχναν να είχαν… χαλαρώσει στο β’ μέρος του παιχνιδιού και κάπως έτσι μπήκαν ξανά στο ματς οι Περιστεριώτες, που μετέπειτα κέρδισαν κόρνερ, δίχως να απειλήσουν.

Στο 86′ ο Νταρίντα έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Γκρέι να διαμαρτύρεται για το ότι δεν πήρε την μπάλα στα δεξιά. Στο 89′ ο Άρης έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, αυτή τη φορά με τον Λάζαρο. Εκανε ωραία ενέργεια και βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννιώτη ο οποίος απέκρουσε, σε μια φάση στην οποία ο Γκρέι ήταν μόνος στα δεξιά. Ο Ντουκουρέ έκανε μεγάλο λάθος και ο Ρομπάιγ πήρε την μπάλα αλλά το σουτ που έκανε, έφυγε άουτ, σε μια επικίνδυνη φάση για την ομάδα του Τερζή, η οποία κέρδισε με 2-1.

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Ενκουλού, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ετέμπο, Νταρίντα, Ρουπ (58’ Ντουκουρέ), Ματέο Γκαρσία (67’ Ιτούρμπε), Λούις Πάλμα (79’ Χριστοδουλόπουλος), Καμαρά (79’ Γκρέι).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Γκονζέλες, Καμαρά (69’ Φρίντζονσον), Οικονομίδης (69’ Κουέν), Ρομπάιγ, Ροτάριου (76’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (63’ Κιάρτανσον).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button