Ποδόσφαιρο

Χουλιάν Κουέστα: «Νιώθω χάλια, ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη»

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Χουλιάν Κουέστα για το λάθος που έκανε στη ρεβάνς απέναντι στον Ολυμπιακό και στοίχισε στην ομάδα του.

Από την πλευρά του ο Ισπανός πορτιέρε θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από όλους για το λάθος του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στο πλευρό του στάθηκαν άπαντες μετά από αυτό.


Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τη ψυχολογία του: 

«Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας, γιατί ξέρω ότι το Κύπελλο ήταν ένα όνειρο και ένας στόχος για φέτος. Νοιώθω πολύ άσχημα, είμαι πολύ στενοχωρημένος από το λάθος που έκανα. Είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου για το λάθος που έκανα. Η ομάδα από την άλλη έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και απέδειξε ότι άξιζε να πάρει την πρόκριση. Δυστυχώς συνέβη αυτό που έγινε στο φινάλε. Απολογούμαι και πάλι. Πρέπει όμως να το γυρίσουμε, να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για την στήριξη των συμπαικτών του:

 «Θέλω να τους ευχαριστήσω. Ασφαλώς είναι κάτι που με ευχαριστεί. Τόσο μετά τον αγώνα όσο και πριν προπόνηση, μίλησα στους συμπαίκτες μου, τους ζήτησα συγγνώμη για το λάθος μου. Στα αποδυτήρια είμαστε όλοι μια οικογένεια, είμαστε πολύ δυνατοί και πρέπει να ζητήσουμε την νίκη στο ντέρμπι».

Για το ντέρμπι της Τούμπας:

 «Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι, μια μάχη. Δύο πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω ότι εμείς είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Αν είμαστε συμπαγής και κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε, θα είμαστε στο τέλος οι νικητές».

Το μήνυμα του στον κόσμο:

«Πέρα από την συγγνώμη που θέλω να ζητήσω για ακόμα μια φορά, θέλω να πω και ότι και εγώ νοιώθω οπαδός του Άρη. Νοιώθω την νοοτροπία, το πώς σκέφτονται και το πώς νοιώθουν. Πρέπει να μείνουν όλοι κοντά στην ομάδα. Θα το γυρίσουμε και θα δείξουμε την Κυριακή ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button