Ποδόσφαιρο

Χοσέ Αρνάιθ: O διακαής πόθος του Ερέρα, ο τραυματισμός και το κοινό τους παρελθόν

Μία πολύ δύσκολη περίπτωση -για αρκετούς λόγους- απασχολεί τελευταία τον Πάκο Ερέρα, από την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Ο λόγος για τον 23χρονο ακραίο επιθετικό, Χοσέ Αρνάιθ. Ένα από τα μεγάλα ταλέντα των Καταλανών, αλλά με διαφορά ο πιο άτυχος, καθώς υποβλήθηκε τον Φεβρουάριο σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει τις ενοχλήσεις του στην βουβωνική χώρα και θα επιστρέψει σε περίπου δύο εβδομάδες στις προπονήσεις.

Ο Πάκο Ερέρα έχει συνεργαστεί με τον Χοσέ Αρνάιθ, την σεζόν 2016/17, στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Μάλιστα, η συνύπαρξή τους, υπήρξε εξαιρετική, όπως και η χρονιά για τον αριστερό εξτρέμ. Αγωνίστηκε σε συνολικά 36 αγώνες, έχοντας 12 γκολ και 4 ασίστ, όντας από τους αγαπημένους παίκτες του νέου προπονητή του Άρη, Πάκο Ερέρα. Φυσικά και το ενδεχόμενο να τον έχει μαζί του στους «κιτρινόμαυρους», ειδικά τώρα που υποβιβάστηκε η Μπαρτσελόνα Β΄στην τρίτη κατηγορία, μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει.

Ο Χοσέ Αρνάιθ πήρε ευκαιρία και στην πρώτη ομάδα, από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Αγωνίστηκε στις 7/1/18 κόντρα στην Λεβάντε, όμως ο τραυματισμός, του στέρησε το μισό της φετινής σεζόν. Έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021, παίκτης που στην Βαρκελώνη, υποστηρίζουν ότι στα καλά του έχει πολλές ελπίδες να παίξει με την πρώτη ομάδα, όμως όσο είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς κάτι τέτοιο δύσκολα να γίνει. Το βέβαιο είναι πως ο παίκτης είναι στη λίστα του Πάκο Ερέρα, αν και πρόκειται για μία από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Παραχωρείται μόνο ως δανεικός καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Ήδη η Βαγιαδολίδ, έδειξε και πάλι ενδιαφέρον να τον αποκτήσει ως δανεικό, εκμεταλλευόμενη το γεγονός, πως μετά τον τραυματισμό του, δύσκολα να διεκδικήσει θέση άμεσα στο ρόστερ της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button