Ποδόσφαιρο

Η επιστροφή Ερέρα, η Μπαρτσελόνα και ο Γιαννιώτας

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη ο Πάκο Ερέρα. Ο νέος τεχνικός του Άρη φέρνει μαζί του και λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. 

Ο Πάκο Ερέρα εδώ και καιρό επεξεργάζεται και παρακολουθεί παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον Άρη την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά, μάλιστα έχει ετοιμάσει και λίστα την οποία θα παραδώσει στο Θόδωρο Καρυπίδη προκειμένου να γίνουν οι τελικές διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας.

Ποδοσφαιριστές από την Μπαρτσελόνα Β’

Είναι γνωστή η σχέση ανάμεσα στον Πάκο Ερέρα και στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα ήταν αυτός που πρότεινε τον 64χρονό τεχνικό στο Θόδωρο Καρυπίδη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον τεχνικό του Άρη, πρότεινε ήδη κάποιους ποδοσφαιριστές όπως τον  23χρονο επιθετικός της Μπαρτσελόνα Β’, Μαρκ Καρντόνα, που προέρχεται από δύο εξαιρετικές σεζόν και ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα.

Επίσης ο Ερνέστο Βαλβέρδε πρότεινε και τον Ινίγκο Ρουίθ Ντε Γκαλαρέτα. Ο 25χρονος κεντρικός μέσος (γεννημένος το 1993) προέρχεται από την Ατλέτικ Μπιλμπάο. Τις επόμενες αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού σε Μιραντές, Σαραγόσα, Λεγκανές αλλά και στη Νουμάνθια όπου έπαιξε σε 37 αγώνες και αναδείχθηκε παίκτης της σεζόν. Την περασμένη σεζόν ο Βαλβέρδε τον πήρε στην Μπαρτσελόνα, ακολούθησε την προετοιμασία, αγωνίστηκε σε κάποια φιλικά αλλά τη σεζόν την.. έβγαλε στην δεύτερη ομάδα κάνοντας 26 συμμετοχές.

Ακόμη ο τεχνικός του Άρη εξετάζει την περίπτωση του Χουάν Κάρλος για τη θέση του βασικού κίπερ, ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι επιλογή του Πάκο Ερέρα. Ο Χουάν Κάρλος ανήκει στη λίστα των τερματοφυλάκων που έχουν σκοράρει. Στις 20 Ιανουαρίου του 2018 πέτυχε απίθανο γκολ, πίσω από τη σέντρα, κατά της Σπόρτινγκ Χιχόν (διαμόρφωσε το 3-1 υπέρ της Λούγο), την οποία μέχρι πρότινος προπονούσε ο Πάκο Ερέρα.

Η περίπτωση Γιαννιώτα

Μπορεί να μην είναι Ισπανός αλλά ο Πακό Ερέρα γνωρίζει πολύ καλά τον 25 χρόνο πρωήν επιθετικό των κίτρινων. Τα ισπανικά μέσα υπογράμμιζαν τις τελευταίες μέρες ότι είναι πιθανή μια επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στην Βαγιαδολίδ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ως προτεραιότητα το εξωτερικό, ωστόσο, το θέμα είναι τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό. Αν τον αφήσει ελεύθερο αλλάζουν τα δεδομένα, καθώς θα μπορέσει ο ίδιος να πάρει τις τελικές του αποφάσεις, με τον Άρη, να είναι πολύ ψηλά στο μυαλό του, αν λύσει την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

 

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button