Ποδόσφαιρο

Χατζόγλου: “Να παίξουμε ποδόσφαιρο για να έρθουν αποτελέσματα, η αξία του Άρη είναι στην πεντάδα”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Χατζόγλου, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για τον Άρη και τα προβλήματα:

Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά είσαι Άρης. Πρέπει να έχεις αντικαταστάτες και δεν μπορείς να βασιστείς σε 11 παίκτες. Πρέπει να υπάρχουν 18 με 20 παίκτες ισάξιοι. Πρέπει να βλέπεις τι χρειάζεται και να προχωράς.

-Για τη θέρμη που είχε να πάει στο γήπεδο:

Έτσι ακριβώς είναι. Ανυπομονούσα να πάω στο γήπεδο και δεν ήταν ο ενθουσιασμός μόνο, αλλά και ότι αυτό που βλέπαμε μας έκανε να νιώθουμε πάρα πολύ όμορφα. Βλέπαμε ένα ωραίο θέαμα ασχέτως αποτελέσματος. Με Π.Α.Ο.Κ και Ολυμπιακό ήμασταν πολύ καλοί και κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια. Η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Φεύγαμε με την πίκρα της ήττας αλλά παίζαμε με καλό αντίπαλο. Ήταν βιαστική η κίνηση να αλλάξει ο προπονητής.

-Για τα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στην ομάδα:

Δεν είμαι μέσα στα πράγματα για να βλέπω την καθημερινότητα, αλλά αυτό που έβλεπα στο γήπεδο μου άρεσε. Νομίζω ότι μετά την αλλαγή προπονητή η ομάδα είχε τον χρόνο της. Έχουν περάσει δυόμισι μήνες.

-Για τον Παντελίδη:

Έχει δείξει πολύ καλά δείγματα και δεν τα έχω μαζί του αλλά δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Υπάρχει απογοήτευση στον κόσμος όχι λόγω αποτελέσματος αλλά για το πως παίζει η ομάδα. Από αυτό που βλέπω είναι ότι η σκέψη του Σάββα Παντελίδη είναι διαφορετική και γι΄αυτό χάθηκε η ισορροπία. Υπάρχει μία σύγχυση στο μυαλό του προπονητή και των παικτών. Όταν υπάρχει σύγχυση είναι εύκολο να γίνει το λάθος. Πιστεύω να βρει γρήγορα τα πατήματα της η ομάδα.

-Για τις καινούριες προσθήκες:

Δεν τους γνωρίζω τους καινούριους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι να ταιριάξουν και να ανακάμψει η ομάδα. Θέλουμε να βλέπουμε τον Άρη μας να είναι ψηλά.

-Για τις αντιδράσεις του κόσμου:

Δεν είναι παράνοια είναι το φυσιολογικό η αντίδραση του κόσμου. Τον ποδοσφαιριστή όσο τον επιβραβεύεις τόσο καλύτερα πάει. Ο ποδοσφαιριστής θέλει χειροκρότημα στο λάθος του για να προσπαθήσει. Είναι κακό να χάνεις με κατεβασμένα τα χέρια. Τα αποτελέσματα αν παίζεις ποδόσφαιρο θα έρθουν. Δεν χάθηκε ο κόσμος με ένα πέναλτι που χάθηκε.  Δεν πρέπει να κατηγορούμαι τους παίκτες. Συγχαρητήρια σε όσους παίκτες έπαιξαν παρά το γεγονός ότι δεν τους ήθελαν και φάνηκαν επαγγελματίες. Έδειξαν πόσο πολύ αγαπάνε το ποδόσφαιρο.

-Για το αν θα καταφέρουμε την Ευρώπη:

Η αξία του Άρη και η θέση του είναι να είναι πάντα μέσα στην πεντάδα. Αν όλα πάνε καλά και με τον κόσμο που είναι πάντα ο 12ος παίκτης θα είναι στην πεντάδα.

-Για την επιθυμία να έρθει ο Χαριστέας στον Άρη:

Είναι πάρα πολύ θετικό. Ο Άγγελος είναι μεγάλο κομμάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον Άρη. Μακάρι να έρθει στον Άρη και να οργανώσει τις ακαδημίες.

 

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button