Ποδόσφαιρο

Ζήνδρος: “Να κάνουμε κριτική στο τέλος της χρονιάς, μεγάλη επιτυχία αν έρθει ο Χαριστέας”

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για τα όσα είπε ο Καρυπίδης στη συνέντευξη του:

Νομίζω ότι ο Καρυπίδης κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια. Βεβαίως όλα επιδέχονται κριτικής αλλά καλύτερα να κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς. Η ομάδα να έχει ηρεμία να έρθουν τα αποτελέσματα και να κάνουμε κριτική στο τέλος της χρονιάς. Κάθε κριτική μετά από ένα άσχημο παιχνίδια είναι εν θερμώ. Να βλέπουμε τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Υπήρχαν οι ατυχίες με τους τραυματισμούς και πήγε πίσω την ομάδα. Τον Δεκέμβρη δεν μπορείς να κάνεις καλές μεταγραφικές κινήσεις. Δύσκολα βρίσκεις παίκτης που να μπουν αμέσως στην ομάδα.

-Για τον αποκλεισμό στο κύπελλο:

Μετά τα αποτελέσματα δεν μπορούμε να φέρνουμε την καταστροφή. Και ο μεγάλος ενθουσιασμός που υπήρχε στην αρχή δεν ήταν ψύχραιμος. Ο Καρυπίδης κάνει ό,τι μπορεί. Υποσχέθηκε άλλες δύο κινήσεις και ότι η ομάδα θα ενισχυθεί. Τραυματίστηκε ο Βέλεθ και αυτό μας στοίχισε. Φαίνεται ότι προσπαθεί ο πρόεδρος αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να βγει στην μέση της χρονιάς. Αν θα μπουν στην ομάδα και θα βρουν τον ρυθμό τους. είμαστε σε ένα σταυροδρόμι.

-Για το αν πείστηκε:

Σε μεγάλο βαθμό με έπεισε ο πρόεδρος. Φαίνεται ότι θέλει να ενισχύσει την ομάδα και να ηγηθεί. Για να πάμε ψηλότερα και να έχουμε στόχους πρέπει να δούμε και σε τι οικονομικά επίπεδα θα κινηθούμε. Μου άρεσε που είπε ότι έγινε Άρης και θα μείνει για πάντα Άρης. Αναγνωρίζει τις δυσκολίες για να μπούμε στην Ευρώπη, κύπελλο και πρωτάθλημα.

-Για τον τρόπο που έβγαλε την πικρία του που ενόχλησε:

Έβγαλε μία πικρία γιατί σίγουρα ο πολύς κόσμος δεν ξέρει την προσπάθεια του και το πόσα χρήματα έχει επενδύσει. Αυτή η εταιρία έμαθα ότι είναι μεγάλη και ασχολείται και με αθλητικά. Θα μπορούσε να την εκφράσει διαφορετικά. Δεν μπορεί να έχει παράπονο από τον κόσμο τις πρώτες αγωνιστικές που ήταν γεμάτο το γήπεδο. Απλώς θα ήθελε μία αναγνώριση της προσπάθειας που κάνει.

-Για τον Άγγελο Χαριστέα:

Θα ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία αν και νομίζω ότι είπε ότι θα τον αξιοποιήσει από την καινούρια χρονιά. Δεν υπάρχει καταλληλότερος άνθρωπος. Είναι ό,τι καλύτερο για τον Άρη. Δεν θέλει να έχει γύρω του παίκτες της εμβέλειας του Κούη για παράδειγμα. Να υπάρξει μία διαφορετική αντίληψη όσον αφορά την αξιοποίηση των βετεράνων.

-Για το μήνυμα του στον κόσμο του Άρη:

Το μήνυμα είναι ψυχραιμία. Το όλο αποτέλεσμα της χρονιάς θα το κρίνουμε στο τέλος. Να μην παρασυρόμαστε εύκολα από νίκες και από ήττες. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά. Ο Άρης είναι Άρης δεν τελειώνει και ούτε αρχίζει από κανέναν .

-Για την αμφισβήτηση του Παντελίδη:

Νομίζω ότι αμφισβητείται ο Παντελίδης επειδή γίνεται σύγκριση με τον Ερέρα και στις αρχές παίζαμε και καλή μπάλα. Ο πολύς κόσμος δεν ξέρει τα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν με τον Ερέρα και γι’ αυτό τον λόγο αμφισβητούν τον Ερέρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button