Ποδόσφαιρο

Χαμός με τον VARίστα του Άρης-ΠΑΟΚ: Του πετούσαν… μπουκάλια στην Αλβανία!

Τι συνέβη πρόσφατα…

Ο Γιουτζίν Τζάγια τα έκανε… θάλασσα, στο Άρης-ΠΑΟΚ των πλέι οφ, ευνοώντας τον “Δικέφαλο”. Σε μια φάση στην οποία ο Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ δεν έδειξε παράβαση σε προσπάθεια του Μπράμπετς να διώξει την μπάλα, ο Αλβανός VARίστας δεν παρέλειψε να καλέσει τον Σουηδοϊρακινό ρέφερι στο VAR, “οδηγώντας” τον (όντας… άπειρος σε καταστάσεις VAR, αφού αυτό δεν χρησιμοποιείται στη Σουηδία) να δώσει ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Σβαμπ.

Πρόσφατα, ο Τζάγια πρωταγωνίστησε σε αγώνα αλβανικού πρωταθλήματος, όχι ως VARίστας, αλλά ως πρώτος διαιτητής. Όπως τονίζει αλβανικό δημοσίευμα, σχετικά με το παιχνίδι Φλαμουρτάρι-Κοραμπί… “μετά το τέλος του αγώνα, ο Τζάγια πήγε στη φυσούνα με συνοδεία, καθώς δεν έλειπαν τα μπουκάλια που πετούσαν από την κερκίδα προς το μέρος του.

Ο Τζάγια έγινε ο πρωταγωνιστής μετά από ένταση μεταξύ των δύο ομάδων, τιμωρώντας τέσσερις παίκτες με κόκκινες κάρτες”. Για την ιστορία, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο έγινε… χαμός με τον VARίστα του Άρης-ΠΑΟΚ, η Κοραμπί κέρδισε με 1-2, με τέρμα στο 101′ του αγώνα (σ.σ. έγινε με φόντο την άνοδο), αφού δόθηκαν 11 λεπτά καθυστερήσεις! Μάλιστα, στο σχετικό δημοσίευμα, υπάρχει και video με μπουκάλια που πετάγονται προς τον Τζάγια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button