ΔιεθνήΕρασιτέχνης

Χάλκινος ο Άρης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τζούντο (photos)

Το τμήμα Τζούντο του Άρη εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έλαβε χώρα σήμερα (17/11) στην Οντιβέλα της Πορτογαλίας

Χάλκινος ο Άρης και μάλιστα για δεύτερη φορά στην ιστορία του, καθώς την ίδια θέση κατέκτησε στο πρωτάθλημα που διεξήχθει το 2017 στη Γερμανία.
Ο Άρης επικράτησε της ρωσικής ομάδας, edelweiss, με 3-2 ,η οποία το 2018 αναδείχθηκε τρίτη στο Champions League και πρώτη το 2017 στο Europa league.

Στον πρώτο γύρο λύγισε την αντίσταση της σερβικής (kinezis) και με πρωταγωνιστή τον Θανάση Μυλωνέλη, ο οποίος έπαιξε στη πιο πάνω κατηγορία κιλών στα -90κιλά, επικράτησε του Σέρβου αντιπάλου και χάρισε την νίκη. Στον επόμενο γύρο η Γαλλική(SUCY) ήταν η νικήτρια με 3-2 στις νίκες η οποία έφτασε στο τελικό.Ο επόμενος αγώνας στα ρεπεσάζ πριν από τον τελικό της 3ης θέσης ήταν η Ρώσικη ομάδα, olymp Krasnodar, με πρωταγωνιστές τους Γιώργος Αζωϊδης (-73κιλά), Δαβίδ Τσοκούρη ( -81κιλα) και ο Ιακίβ Χαμό (+100 ) που χάρισαν το χάλκινο μετάλλιο στους «κιτρινόμαυρους».

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button