Διεθνή

Προκριματικά Euro 2020: Πρωτιά στο νήμα για τη Γαλλία! Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς

Η Γαλλία, με πρωταγωνιστή τον Γκριζμάν, πήρε τη νίκη στην έδρα της Αλβανίας και κατέκτησε την πρώτη θέση του 8ου ομίλου στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών, αφήνοντας δεύτερη την Τουρκία που επίσης προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro 2020.

Η Αγγλία έκλεισε τις υποχρεώσεις της με εμφατική νίκη μέσα στο Κόσοβο ενώ η Βουλγαρία πέτυχε την πρώτη της νίκη στα προκριματικά κόντρα στην αδιάφορη Τσεχία που είχε ήδη προκριθεί. Δείτε όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς.

Στον 8ο όμιλο η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Γαλλία πήρε εκτός έδρας νίκη επί της Αλβανίας με 2-0, στα εγκαίνια της νέας έδρας των Αλβανών, και τερμάτισε τελικά στην πρώτη θέση του ομίλου την πρωτιά, αφήνοντας δεύτερη την Τουρκία, που επικράτησε επίσης με 2-0 στην έδρα της Ανδόρας. Τέλος νίκη γοήτρου πέτυχε η Ισλανδία, με 2-1 επί της Μολδαβίας σε ματς στο οποίο δεν κρινόταν τίποτα.

Νωρίτερα  η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία είχε επίσης εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2020 μέσω της δεύτερης θέσης του ομίλου πίσω από την πρώτη Ουκρανία.

Με εμφατική νίκη ολοκλήρωσε η Αγγλία την παρουσία της στα προκριματικά του Euro 2020 αφού επιβλήθηκε με 4-0 του Κοσόβου στην Πρίστινα και με επτά νίκες και μόλις μία ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της και προκρίθηκε ως πρώτη στην τελική φάση. Το Κόσοβο πήρε την 3η θέση του 1ου ομίλου και θα διεκδικήσει πλέον την πρόκριση μέσω των play offs του Nations League. Μικρή έκπληξη σημειώθηκε στη Σόφια, όπου σε αδιάφορο βαθμολογικά ματς η Βουλγαρία επιβλήθηκε της Τσεχίας με 1-0 παίρνοντας την πρώτη της νίκη στην προκριματική φάση.

Δείτε τα αποτελέσματα της βραδιάς.

1ος όμιλος
Κόσοβο-Αγγλία 0-4
(32’ Γουίνκς, 79’ Κέιν, 83’ Ράσφορντ, 90’+1’ Μάουντ)

Βουλγαρία-Τσεχία 1-0
(56’ Μποζίκοφ)

8ος όμιλος
Αλβανία-Γαλλία 0-2
(9’ Τολισό, 30’ Γκριεζμάν)

Ανδόρα-Τουρκία 0-2
(17’, 21’ πεν. Ουνάλ)

Μολδαβία-Ισλανδία 1-2
(56’ Μιλιντσεάνου – 17’ Μπιάρνασον, 65’ Σίγκουρντσον)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button