Ποδόσφαιρο

Χάβος: «Εντελώς ακίνδυνοι στο πρώτο ημίχρονο, καλύτεροι στο δεύτερο-Δύσκολη έδρα ο Άρης»

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος μίλησε μετά την λήξη του αγώνα κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νομίζω ότι μέχρι το 30′ ήταν ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι. Αμυνθήκαμε καλά, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε καλά την μπάλα αλλά ήμασταν εντελώς ακίνδυνοι. Σε δύο στιγμές αδράνειας δεχτήκαμε δύο γκολ αλλά θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο επιθετικοί. Κομβικό σημείο η φάση που είχαμε για να γίνει το 2-1 όπως επίσης και η αποβολή του Μοράρ. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, η ομάδα ήταν καλή σε μια δύσκολη έδρα και πλέον στόχος είναι το επόμενο ματς με τον Αστέρα».

Για το αν κατάφερε τελικά να ανεβάσει το ηθικό και την ψυχολογία των παικτών:

«Ξέροντας πάντα και σεβόμενοι τον αντίπαλο, θεωρώ ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Έχουμε κάποια προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι αλλά πιστεύω με δουλειά θα βελτιωθούμε. Η εφμάνιση ήταν θετική αν λάβουμε υπόψη μας τα προηγούμενα εκτός παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός είναι από τις ομάδες που δεν επιτρέπει στον Άρη να κάνει πολλές τελικές:

«Ο πρώτος μας στόχος ήταν να πιέσουμε ψηλά και ο δεύτερος επειδή γνωρίζουμε ότι ο Άρης έχει πολύ καλές συνεργασίες ειδικά του Φετφατζίδη με τον Ντιγκινί, προσπαθήσαμε να “κόψουμε” αυτές τις συνεργασίες. Όταν αμύνεσαι καλά , το επόμενο βήμα είναι να έχεις κατοχή μπάλας. Την είχαμε αλλά το αρνητικό στοιχείο ήταν πως δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί όσο έπρεπε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button