Ποδόσφαιρο

Φωτιάδης: “Θέλουμε παίκτες και διοίκηση παλικάρια σαν εμάς”

Ο οπαδός του Άρη που έχει γυρίσει όλο τον κόσμο με μια σημαία των κιτρινόμαυρων δίνοντας το παρών σε εκατοντάδες γήπεδα του κόσμου σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, Πόλυς Φωτιάδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Μίλησε με αφορμή την παρουσία του στο Μπερναμπέου, στον τελικό Μόκα-Ρίβερ για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για τα γήπεδα στα οποία έχει πάει:

Πρέπει να κάτσω σε έναν χάρτη και να γράφω. Πάντως ένα Άγγλος που είχε πάει σε 586 γήπεδα λίγο μου φάνηκε είναι η αλήθεια.

-Για την ήττα της Μπόκα χθες:

Κρίμα ήταν για την Μπόκα. Ήταν μεγάλη στεναχώρια. Στο τέλος είδαμε ότι ήταν σαν ποδόσφαιρο αλάνας. Υπήρχε πάθος. Οι φίλαθλοι της Μπόκα εκεί ξέρουν για τους παίκτες τους Αργεντινούς που έχουμε στον Άρη και έχουν δει τα βίντεο του Σούπερ 3.

-Για τον κόσμο που παρευρέθηκε στο ματς:

Λόγω των ακριβών εισιτηρίων ήρθαν οι πιο ευκατάστατοι οικονομικά. Η ατμόσφαιρα και από τις δύο πλευρές ήταν πολύ καλή. Οι αεροπορικές μόλις μυρίστηκαν “αίμα”, τα τίναξαν όλα στον αέρα.

-Για τον Κολάσο:

Δεν υπάρχει Κολάσο ούτε για τους Αργεντινούς. Μόνο σαν όνομα τον ξέρουν άλλα και αυτοί τον έδωσαν δανεικό γιατί δεν έπαιζε.

-Για το μεγάλο ντέρμπι της Μπόκα με την Ρίβερ Πλέιτ:

Θεωρώ ότι αυτό ίσως ήταν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός σε ομαδικό επίπεδο. Όλοι οι καλοί τους παίκτες παίζουν στην Ευρώπη, την Αμερική και την Κίνα. Η τρέλα τους εκεί στην Αργεντινή είναι το κάτι άλλο. Μαζί με το Ελλάδα- Αμερική και το Ατλένικο- Άρης, ήταν το μεγαλύτερο γεγονός που έχουμε ζήσει.

-Για την ομάδα του Άρη:

Ψηλά το κεφάλι. Είμαστε στον Άρη. Κάθε νίκη που παίρνει ο Άρης περνάει από φωτιά και σίδερο. Είμαστε ταγμένοι εκεί και προχωράμε. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα τώρα. Παλεύουμε και αγαπάμε την ομάδα. Θέλουμε παίκτες και διοίκηση παλικάρια σαν και εμάς. Οι μισοί από αυτούς που διοικούν δεν έχουν σχέση με τον Άρη. Βλέπεις αξιοποίηση συμφερόντων στις διοικήσεις και παλιά γραμμάτια. Όλα μπίζνες είναι. Μόνο για μας είναι ιδέα. Όταν υπάρχει αυτό το στοίχημα τουλαχιστον 100 ανθρωποι μπουρούν να το επηρεάσουν.

-Για την στήριξη των φανατικών της ομάδας:

Οι διοικούντες πρέπει να νιώσουν τον κόσμο. Είναι πιο δύσκολο να πας με τον Ατρόμητο. Κάποτε πρέπει να τιμηθούν τα παιδιά που πήγαν και είδαν τα ματς όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά. Αυτοί κρατάνε την ομάδα. Ο κόσμος είναι δύναμη. Μπορεί να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό και ξανά προς την δόξα τραβά

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button