Ποδόσφαιρο

Ο “ντεφορμαρισμένος”…Ματέο

Στο χθεσινό ματς απέναντι στον Ατρόμητο, ο Άρης είχε μόλις μία τελική στο πρώτο ημίχρονο κι γι αυτήν δεν ήταν αναγκαίο ούτε το… ριπλέι.

Φανερά νωθρός στο πρώτο 45λεπτο ο Άρης δίχως αξιόλογη επιθετική προσπάθεια, “πέταξε” ένα ακόμα πρώτο ημίχρονο στο οποίο δέχθηκε γκολ χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει. Η εικόνα βελτιώθηκε κάπως στο δεύτερο μέρος, όμως και πάλι δεν ήταν αρκετή.

Το τελευταίο διάστημα, έχει “σιγήσει” σημαντικά ένα από τα δυνατά “όπλα” του φετινού Άρη, ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός δεν είναι καλός στα τελευταία ματς, παρότι έχει κάποιες αναλαμπές, δείγμα βέβαια της μεγάλης του ποιότητας ως ποδοσφαιριστής.

Ο Σάββας Παντελίδης ρωτήθηκε γι αυτό και είπε: «Έχω μιλήσει μαζί του. Περνά μια περίοδο που δεν του βγαίνουν κάποια πράγματα. Έχουμε μιλήσει, είναι νεαρός και πρέπει να τον στηρίξουμε, γιατί μόνο έτσι θα μπορεί να αποδώσει».

Δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή των πρώτων αγωνιστικών, αλλά ακόμα και αυτόν της πορείας του πρωταθλήματος, όπου πάντα είχε εκρηκτικά διαστήματα μέσα στον αγώνα. Ενώ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Άρη έχει μείνει στα πέντε γκολ, καθώς από το ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη (ούτε εκεί ήταν αγωνιστικά καλός) και μετέπειτα δεν βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, παρότι θα μπορούσε να το κάνει. Ειδικά στα δύο τελευταία ματς η απόδοσή του ήταν κάτω του μετρίου…

Ο Αργεντινός έχει ανάγκη από μια καλή εμφάνιση, προκειμένου να πάρει και ψυχολογία, διότι όσο δεν του βγαίνουν ορισμένα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, από την στιγμή που δεν έχει και την κατάλληλη ψυχολογία να το διαχειριστεί απολύτως σωστά, λογικό είναι να τον κρατούν πίσω αγωνιστικά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button