Μπάσκετ

“Φρένο” στον Ντάγκλας…

Η προσοχή του Άρη στον έμπειρο Αμερικανό του Ηρακλή

Δεδομένου πως ο Άρης χάνει… πολλά πράγματα επιθετικά από την απουσία του Ολιβιέ Χάνλαν, είναι επιβεβλημένη η ανάγκη να δώσει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στον αμυντικό τομέα. Αν υπάρχει ένας παίκτης του Ηρακλή που φαίνεται ικανός να δημιουργήσει προβλήματα σε… όλες τις άμυνες, αυτός είναι ο Τόνι Ντάγκλας.

Πρόκειται για έμπειρο Αμερικανό (35. 1.88), ο οποίος έχει διψήφιο αριθμό πόντων σε όλα τα παιχνίδια των “κυανόλευκων” στο πρωτάθλημα. Πετυχαίνει 20 πόντους μέσο όρο, δίνει 4,6 ασίστ ανά ματς και έχει 21,8 βαθμούς ανά αγώνα στο ranking. Βάσει αριθμών, είναι ο πολυτιμότερος του Ηρακλή στο πρωτάθλημα, όντας πρώτος στο σκοράρισμα αλλά και στις ασίστ όσον αφορά τους “κυανόλευκους”.

Επίσης, έχει τον τρίτο μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων στη Βasket League, είναι επικίνδυνος στα τρίποντα (35,5%) έχοντας συνολικά 16 (ήταν δεύτερος στο πρωτάθλημα όσον αφορά τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα, πριν γίνουν τα ματς του Σαββάτου) και πρώτος στη Basket League στα κλεψίματα με 2,6 ανά ματς. Με λίγα λόγια, είναι ένας παίκτης, στον οποίο ο Άρης καλείται να βάλει “φρένο” και να τον περιορίσει…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button