Ποδόσφαιρο

Οι τρεις “κλέφτες” που μοιράζονται την πρωτιά

Οι λεπτομέρειες για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που είναι στην κορυφή όσον αφορά τα κλεψίματα

Τα κλεψίματα είναι μια κατηγορία στην οποία ξεχωρίζει ο Άρης στο πρωτάθλημα. Είναι η κορυφαία ομάδα της Super League με 227 και στην δεύτερη θέση είναι ο Παναθηναϊκός με 224. Όσον αφορά τις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών των “κιτρίνων”, τρεις είναι αυτοί που μοιράζονται την πρώτη θέση αναφορικά με τα κλεψίματα.

Πρόκειται για τους Φαμπιάνο, Εντιαγέ και Σάσα οι οποίοι έχουν από 24 κλεψίματα ο καθένας τους, στους μέχρι τώρα αγώνες του πρωταθλήματος. Στην συγκεκριμένη κατηγορία μέχρι πριν λίγες εβδομάδες ήταν πρώτος ο Σάσα. Όμως, το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με την Λαμία λόγω του επεισοδίου με τον Μπεναλουάν και δεν έπαιξε σε όλη την διάρκεια των αγώνων με Παναιτωλικό, ΑΕΚ και Βόλο, είχε ως αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος να “συγκατοικεί” πλέον στην πρώτη θέση των κλεψιμάτων μαζί με τους Εντιαγέ και τον Φαμπιάνο.

Ο Σάσα έχει αγωνιστεί 581 λεπτά στο πρωτάθλημα (8 συμμετοχές) και έχει 3 κλεψίματα ανά αγώνα. Ο Φαμπιάνο έχει παίξει 717 λεπτά στο πρωτάθλημα (8 συμμετοχές), έχοντας κι αυτός 3 κλεψίματα ανά ματς ενώ ο Εντιαγέ έχει παίξει 678 λεπτά στους αγώνες της Σούπερ Λιγκ (9 συμμετοχές) και έχει 2,6 κλεψίματα ανά παιχνίδι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button