Ποδόσφαιρο

“Φιλική” ήττα στην Αυστρία με καλές εντυπώσεις για τον Άρη (1-0)

Παρά τις καλές εντυπώσεις, ο Άρης δεν κατάφερε να επιβληθεί της Σάλκε στο Sportplatz του βροχερού Kematen της Αυστρίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Σάλκε χρησιμοποιεί την βασική της αρχική ενδεκάδα. Για τον Άρη ο Ένιγνκ ξεκίνησε με τον Κουέστα στο τέρμα τον Ροζ δεξιά στην άμυνα και τον Γκάνεα αριστερά. Στα στόπερ οι Μπαγκαλιάνης και Ντάτκοβιτς. Στη μεσαία γραμμή τριάδα οι Σάσα, Τζέγκο και Σάκιτς με τον Γκάμα αριστερά στην επίθεση, δεξιά ο Φετφατζίδης και στην κορυφή ο Μαντσινι.

Η πρώτη ευκαιρία για τον Άρη ήρθε στο 18’. Μετά από πάσα του Φετφατζίδη πίσω από την σέντρα, ο Μαντσίνι έφυγε μόνος απέναντι στον γκολκίπερ των Γερμανών, αλλά έκανε κακό πλασέ στο τελείωμα της κούρσας του. Ο Ροζ ήταν δίπλα του, αλλά ο Αργεντινός τελείωσε μόνος την φάση με το Φέρμαν να μπλοκάρει.

Στο 27’ πάλι ο Φετφατζίδης από πλάγια δεξιά έκανε την προσπάθεια, έπεσε στην μεγάλη περιοχή, μετά από επαφή κάτω χαμηλά στο αριστερό πόδι του Φέτφα. Το πέναλτι δεν δόθηκε από τον διαιτητή, γεγονός που προκάλεσε τη διαμαρτυρία του αρχηγού του Άρη.

Η πρώτη κάρτα του αγώνα ήρθε στο 35’ στον Ουθ μετά από φάουλ στον Τζέγκο.

Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του 45λέπτου, ένα φάουλ σε καλό σημείο από τα δεξιά για τον Άρη οδήγησε σε σέντρα από τον Φετφατζίδη που  βρήκε αμαρκάριστο τον  Ροζ, ο οποίος πήρε την κεφαλιά, αλλά απομάκρυνε ενστικτωδώς ο γκολκίπερ των Γερμανών

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές στην ενδεκάδα του Άρη. Τρεις αλλαγές για την Σάλκε. Οι Κουτούκου, Ματόντο και Χαρίτ στις θέσεις των Σκρζιμπσκι, Μποζντογκάν και Μπενταλέμπ.και την είσοδο του Κουτουτσού για την ομάδα της Σάλκε. Ο νεαρός Κουτούκου ήταν εκείνος που στο 47’ ξέφυγε από τον Ντάντκοβιτς και έστειλε με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 53’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Μαντσίνι έκλεψε, έδωσε στον Φέτφα, ο οποίος με προσποιήσεις στην μεγάλη περιοχή βρήκε χώρο, έκανε το πλασέ, αλλά έδιωξε με το δεξί πόδι ο Φέρμαν.

Εντυπωσιακή απόκρουση από τον Κουέστα στο 55’ σε κεφαλιά του Νάστασιτς.

Δύο λεπτά αργότερα (57’) ήρθε η νέα δίπλή ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς Ο Γκανέα από τα αριστερά έκανε την σέντρα με τον Μαντσίνι να πιάνει την κεφαλιά και τον Γερμανό τερματοφύλακα να αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ στη συνέχεια ο Φετφατζίδης έκανε την μπαλιά αλλά ξανά ο πορτιέρε της Σάλκε μπλόκαρε πριν η μπάλα φτάσει στον Μαντσίνι και σκοράρει.

Στο 61’ οι τέσσερις πρώτες αλλαγές από τον Ένινγκ. Ο Μαρμαρίδης στη θέση του Ροζ, ο Μπερτόγλιο στη θέση του Σάκιτς, στη θέση του Γκένεα ο Σενγκέργκης και ο Λόπεθ στη θέση του Μαντσίνι

Στο 72’ ένα μακρινό σουτ του Γκάμα κατέληξε άουτ.

Στο 75’ άλλες δύο αλλαγές για τον Άρη. Οι Μαρτίνεθ και Δεληζήσης στις θέσεις των Φετφατζίδη και Μπακαλιάνη.

Νέα αλλαγή για την Σάλκε στο 67’. Ο Τιαό στην θέση του Νάστασιτς.

Οι συνθέσεις:

Σάλκε (D. Wagner): Φέρμαν, Μεντίλ, Καμπάκ, Νάστασιτς, Ουθ, Σερντάρ, Μπεντάλεμπ, Μερκάν, Ρούντι, Ματόντο, Αμλέρς

Στον πάγκο: Κουτουτσού, Μπουντελάμπ, Σταμπουλί, Σκαζίρσκι, Οκζίπκα, Μαρίτ, Ταλτάγκουε, Μπέκερ, Τμιάο, Μποζντογκάν, Χάνγκρατσμς

Άρης (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Μπαγκαλιάνης, Ντάτκοβιτς, Γκάνεα, Σάσα, Τζέγκο, Σάκιτς, Γκάμα, Φετφατζίδης, Μαντσίνι

Στον πάγκο: Έμαν, Δεληζήσης, Μαρτίνες, Μπερτόγλιο, Ματίγια, Λόπεθ, Μαρμαρίδης, Σενγκέργκης

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button