ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Φίλαθλοι και οπαδοί…ένα για την κατάκτηση του Copa Libertadores (photos & videos)

Η αποστολή της Μπόκα Τζούνιος αναχώρησε τα ξημερώματα για την Μαδρίτη, όπου την Κυριακή (9/12) θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores με τη Ρίβερ Πλέιτ. Πλήθος κόσμου συνόδευσε την αποστολή μέχρι το αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες.

https://twitter.com/BocaJuniors_GO/status/1070114338126610432

Πλημμύρισαν οι δρόμοι με οπαδούς της Μπόκα, αλλά πανηγυρικό τόνο στην αναχώρηση της ομάδας έδωσαν συνθήματα και βεγγαλικά, με τα οποία φυσικά ζητούσαν την κατάκτηση του Copa Libertadores.

Ωστόσο ο φωτογραφικός φακός εστίασε σ’ έναν πιτσιρικά, ο οποίος είχε κλείσει τα μάτια του και πίσω από ένα συρματόπλεγμα, έκανε την προσευχή του ώστε η αγαπημένη του ομάδα να επιστρέψει στην Αργεντινή με την κούπα.

Τα μέτρα όπως είναι αναμενόμενο θα είναι δρακόντεια ώστε να μην συναντηθούν στην ισπανική πρωτεύουσα οι οπαδοί των δύο ομάδων. Οι δύο ομάδες έλαβαν από πέντε χιλιάδες εισιτήρια για τους οπαδούς τους, ενώ, όλα τα υπόλοιπα θα διατεθούν στην Ισπανία. Στο αγωνιστικό χώρο θα παρευρεθούν ο Μέσσι και ο Ρονάλντο για να παρακολουθήσουν από το κοντά το Σουπερκλάσσικο.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button