Ποδόσφαιρο

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Κουτσιαύτη και η “σχέση” του με τον Άρη

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης θα «σφυρίξει» τον κυριακάτικο αγώνα του Άρη στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, έχει το δικό του… παρελθόν.

Ο Αρτινός διαιτητής, είχε “σφυρίξει” για πρώτη φορά τον Άρη με αντίπαλο μια κρητική ομάδα τον Οκτώβριο του 2013 και πιο συγκεκριμένα τον Πλατανιά για τη Σούπερ λίγκα και τελικό σκορ 1-2. Επίσης είχε σφυρίξει και τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης τον Απρίλιο του 2014, όταν ο Άρης αν και υποβιβασμένος είχε φέρει 2-2.

Τελευταία φορά “σφύριξε” τον Άρη τον Νοέμβριο του 2016 στη Football League στον αγώνα με τον Κισσαμικό, καθώς παρά την κιτρινόμαυρη νίκη, ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς εκτός από το γκολ του Ίλιτς που κακώς δεν μέτρησε, ο Άρης δικαιολογημένα διαμαρτύρεται για πέναλτι στη φάση του Ραούλ Μπράβο.

Η απειρία και η… ανικανότητά του να διαχειριστεί το ματς (“κιτρίνισε” 7 παίκτες του Άρη!) ευτυχώς δεν στοίχισαν στους “κιτρινόμαυρους”, που έστω κι έτσι πήραν το “τρίποντο”.

Ο διαιτητής από την Άρτα είχε φτάσει μέχρι τη Σούπερ λίγκα, “σφύριξε” αρκετά χρόνια και το καλοκαίρι του 2015… υποβιβάστηκε στη Football League για να πάρει και πάλι το “εισιτήριο” για τη μεγάλη κατηγορία.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν τα ονόματα του διαιτητή, των βοηθών διαιτητών, του τέταρτου διαιτητή και του παρατηρητή του αγώνα της ομάδας μας με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (09/12, 19:00), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Την αναμέτρηση του ΑΡΗ κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου ορίστηκε να σφυρίξει ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Ένωση Άρτας.

Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου) και Κωνσταντίνος Κωνσταντιός (Ευβοίας), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς).

Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Τάπραντζης (Αιτωλοακαρνανίας).

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button