Μπάσκετ

Υπέγραψε στους Μπακς ο Καλαϊτζάκης (pic)

Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ, Μιλγουόκι Μπακς, ενημέρωσαν με ανακοίνωσή τους ότι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη και ότι ο Έλληνας γκαρντ εντάσσεται στο ρόστερ τους για το Summer League.


Ήταν γνωστό, πλέον είναι και επίσημο ότι ο Γιώργος Καλαϊτζάκης κάνει στην καριέρα του το μεγάλο άλμα και ανοίγει τα φτερά του για το ΝΒΑ, όπου θα γίνει συμπαίκτης του κορυφαίου όλων, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ίσως και του αδερφού του, Θανάση, του οποίου το συμβόλαιο λήγει.

Ο 22χρονος γκαρντ επιλέχθηκε στο νο. 60 του τελευταίου Draft και οι Μιλγουόκι Μπακς αποφάσισαν ότι πρέπει άμεσα να τον κάνουν δικό τους, καταβάλλοντας ένα ποσό της τάξεως των 300.000 δολαρίων στον Παναθηναϊκό, για να τον πάρουν από τους νταμπλούχους Ελλάδας.
Τις τελευταίες μέρες, ο Έλληνας άσος βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και προπονείται με τους ανθρώπους των «ελαφιών» και η ομάδα το απόγευμα της Τετάρτης (11/8) με ανακοίνωσή της επισημοποίησε την μεταγραφή του, ενημερώνοντας ότι το σχετικό συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών έχει υπογραφεί.

Ο Καλαϊτζάκης μάλιστα είναι πλέον και μέλος του ρόστερ των πρωταθλητών για το Summer League, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λας Βέγκας. Το letter of clearance εστάλη από την FIBA στο ΝΒΑ και έτσι ο παίκτης πλέον έχει δικαίωμα συμμετοχής και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του απόψε (23:00) κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button