Ποδόσφαιρο

Τasnimnews: «Ο Άρης διαπραγματεύεται με τον επιθετικό Μοχάμεντ Αζαντί της Τράκτορ» (vid)

Το περσικό, αγγλόφωνο, μέσο tasnimnews.com, ανέφερε σε άρθρο του πως ο Άρης κοιτά τον Μοχάμεντ Ρέζα Αζαντί της Τράκτορ και διαπραγματεύεται μαζί του για την μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους».

Συγκεκριμένα αναφέρουν πως: «Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος του Άρη Θεσσαλονίκης έχει την ευκαιρία να υπογράψει τον επιθετικό της Τράκτορ Μοχάμεντ Ρέζα Αζαντί. Τα τοπικά μέσα (σ.σ. του Ιράν) ενημέρωσης ανέφεραν ότι η ομάδα της Ελληνικής Σούπερ Λιγκ έχει διαπραγματευτεί με τον 21χρονο επιθετικό για την μεταγραφή του για επόμενη σεζόν».

Παράλληλα κάνουν αναφορά και στην περίπτωση του Εχσάν Χατζισαφί, που ανήκει και αυτός στην Τράκτορ και η υπόθεση μεταγραφής του στον Άρη έχει κολλήσει, λέγοντας πως… «Ο Άρης πρόκειται επίσης να υπογράψει τον Εχσάν Χατζισαφί, αλλά ο ιρανικός σύλλογος δεν επιτρέπει στον παίκτη να φύγει από την ομάδα».

Ο Αζαντί είναι 20 χρονών και κατάγεται από το Ιράν, ενώ είναι ύψους 1.88. Ανήκει στην Τράκτορ, ενώ η κύρια θέση του είναι το κέντρο της επίθεσης, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στην δεξιά πτέρυγα και σαν «δεκάρι». Ήταν διεθνείς με τις «μικρές» Εθνικές του Ιράν.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button