Ποδόσφαιρο

Τα νέα μεταγραφικά δεδομένα και η ανάγκη ενίσχυσης της άμυνας

Αν και ξεκίνησαν μόλις χθες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη, η μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζεται με το βάρος να «πέφτει» στην άμυνα.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την περίπτωση του Εχσάν Χατζισαφί που εν τέλει έμεινε στον «αέρα» λόγω της στάσης της Τράκτορ, καλούνται να μελετήσουν και πάλι τα νέα δεδομένα και να αναζητήσουν ένα πιο δημιουργικό χαφ.

Ωστόσο, αυτό που προέχει αυτή την στιγμή είναι η ενίσχυση της άμυνας με τους ανθρώπους της ομάδας να αναζητούν παίκτες σε δύο θέσεις. Η μια είναι αυτή του δεξιοπόδαρου στόπερ που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι θέμα ημερών να υλοποιηθεί.

Επιπλέον απαραίτητη κρίνεται και η αναζήτηση ενός αριστεροπόδαρου οπισθοφύλακα ο οποίος θα μπορεί να δίνει χώρους και ανάσας στον Κρίστιαν Γκάνεα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης έχει και μπει σε σκέψεις ενώ έχει ήδη έρθει σε επαφή με κάποιους παίκτες από την Ισπανική αγορά κυρίως αλλά ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο με τους ανθρώπους της ομάδας να κινούνται πολυδιάστατα και να βλέπουν όλες τις περιπτώσεις ξεχωριστά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button