Μπάσκετ

Τσαϊρέλης: “Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, οι σχέσεις μεταξύ μας είναι που μας κρατάνε και συνεχίζουμε”

Οι σχέσεις μέσα στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών κρατούν ακόμα τον Άρη ενωμένο, όπως επεσήμανε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV:

Μπήκαμε για να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε, από το πρώτο λεπτό το δείξαμε αυτό. Για 35 λεπτά παίξαμε καταπληκτικά, με όλες τις αδυναμίες που έχουμε σε άμυνα και επίθεση, κακά τα ψέματα, στο τέλος δεν αντέξαμε. Κάναμε κάποια εύκολα λάθη, δεν τελειώσαμε εύκολες φάσεις και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Παίξαμε όσο καλύτερα γινόταν.

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση είπε πως:

Είμαστε ασυγκέντρωτοι, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και μας έχει στοιχίσει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Πρέπει να είμαστε πιο πολύ συγκεντρωμένοι.

Ρωτήθηκε τι είναι αυτό που κρατάει τους παίκτες ενωμένους και ανταγωνιστικούς και απάντησε:

Οι σχέσεις των παικτών μεταξύ μας. Αυτό μας κρατάει και γι’ αυτό το λόγο συνεχίζουμε. Είπαμε ότι θα παίζουμε όσο αντέξουμε. Έχουμε βέβαια πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά το θέμα είναι να δείχνουμε μια ωραία εικόνα, να είμαστε ανταγωνιστικοί και από εκεί και πέρα όσα παιχνίδια κερδίσουμε, θα είναι κέρδος, γιατί κατά τα ψέματα είμαστε σε δύσκολη κατάσταση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button