Μπάσκετ

Το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε

Ο Άρης φιλοξενήθηκε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκης έβγαλαν πάθος, δύναμη και με σωστές τοποθετήσεις κράτησαν σε χαμηλό σκορ την ΑΕΚ και εκμεταλλευόμενοι το κακό αμυντικό τρανζίσιον της Αθηναϊκής ομάδας, χτύπαγαν στις αντεπιθέσεις, πετυχαίνοντας έτσι αρκετά καλάθια.

Τέλος πρώτου δεκαλέπτου: 13-18

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Θεσσαλονικείς, έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και ρίξανε αρκετά την απόδοση τους, η ΑΕΚ διόρθωσε και «έσφιξε» την άμυνα της, μην επιτρέποντας στον Άρη να πετύχει εύκολα καλάθια, χαρακτηριστικό είναι ότι ο Άρης στο δεύτερο δεκάλεπτο πέτυχε μόνο 11 πόντους ενώ δέχτηκε 26. Έτσι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά 10 πόντων στην λήξη του ημιχρόνου. Αυτοί που ξεχώρισαν από τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Μπάρλοου (11π), ο Μαροειδής (8π) και ο Λαρετζάκης (8π), ενώ από τον Άρη ο Φλιώνης (7π)

Τέλος ημιχρόνου: 39-29

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Άρης ανέβασε στροφές, έβγαλε καλύτερες και κατάφερε να περιορίσει αρκετά την ΑΕΚ ενώ και στην επίθεση κατάφερε να βρει ρυθμό και με μπροστάρη τον Τσαϊρέλη ο οποίος έκανε ένα καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο, κατάφερε να ρίξει την διαφορά στους 4 πόντους, ενώ είχε την ευκαιρία να πάρει και το προβάδισμα όταν κατάφερε πλησίασε στο πόντο αλλά δεν τα κατάφερε.

Τέλος τρίτου δεκαλέπτου: 53-49

Στην τελευταία περίοδο ο Άρης έδωσε ότι είχε, προσπάθησε πάρα πολύ, έβγαλε νεύρο στην άμυνα, και κράτησε μέχρι ένα σημείο την διαφορά στους 3 πόντους, κάπου εκεί όμως σε ένα σημείο οι φιλοξενούμενοι ξέμειναν από δυνάμεις και έτσι οδηγήθηκαν σε μια ακόμη ήττα. Καλύτερος παίκτης του Άρη ήταν ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ο οποίος πέτυχε 18 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασσίστ, ενώ για την ΑΕΚ αυτός που ξεχώρισε και έκανε την διαφορά ήταν ο Βασίλης Καββαδάς ο οποίος πέτυχε 12 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και πέτυχε και 1 τάπα.

Τέλος παιχνιδιού: 73-64

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button