Ποδόσφαιρο

Τσακίρης: «Μετά την δική μου… κούπα, θα έρθει και η κούπα για τον Άρη»!

Ο νικητής του Hell’s Kitchen, Ραφαήλ Τσακίρης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τη μαγειρική είπε:

Το πάθος για την μαγειρική ξεκίνησε πολύ νωρίς και μετά από κάποια χρόνια αποφάσισα να προχωρήσω και να ανοίξω τα φτερά μου. Να προπονηθώ όπως λέμε και στο ποδόσφαιρο γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός έξω. Το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό.

Πλέον δεν είναι μαγειρική αλλά επιστήμη, βγάζει πάρα πολλά συναισθήματα, ακούς, γεύεσαι, βλέπεις. Από έναν μάγειρα μπορεί να γευτείς κάτι και να σου βγάλει παιδικές αναμνήσεις και λες τώρα τι έφαγα.

Για τις δυσκολίες της κουζίνας είπε:

Είναι η κουζίνα της κολάσεως και είναι η ρεαλιστική μορφή μιας κουζίνας. Εάν κάποιος δεν μπει σε αυτό το παιχνίδι δεν θα καταλάβει πως είναι μία κουζίνα πραγματικά και όσοι λένε ότι είναι fake δεν είναι καθόλου fake. Τα πράγματα είναι όπως τα βλέπουν στις κουζίνες, με νεύρα, εντάσεις, να φεύγουν πιάτα, δυσαρεστημένοι πελάτες. Είναι η πραγματικότητα αυτό, μπορεί να είσαι πελάτης και να μη σου αρέσει κάτι και το πιάτο που θα γυρίσει ο σερβιτόρος πίσω θα παραπονεθεί στον σεφ, οπότε υπάρχει αυτό. Αν κάποιος πληρώσει μόνος του 50 ευρώ για να φάει ένα γεύμα και δεν του αρέσει τότε υπάρχει πρόβλημα γιατί θα πει ότι έχει στερηθεί το μεροκάματο του, το οτιδήποτε.

Για το αν πίστευε ότι θα νικήσει είπε:

Σίγουρα μπήκα αρκετά καλά προετοιμασμένος αλλά πολλές φορές τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά. Μπορεί να έχουμε κάποιες ήττες, κάποιες ισοπαλίες οπότε κοιτάμε μπροστά και δεν βάζουμε το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε, είμαστε σκληρά προπονημένοι για να έχουμε αποτελέσματα. Στόχος μας ήταν να πάρουμε τους βαθμούς, περάσαμε στην επόμενη φάση, πήγαμε στον επόμενο όμιλο θα έλεγα οπότε ο επόμενος όμιλος ήταν να μπω μέσα στην 5άδα σαν να λέμε ότι ο Άρης θα πάει στο Champions League. Οπότε συνεχίσαμε παρόλο που ήμουν εσώκλειστος μέσα στο σπίτι, ξέρω ότι είχα ανθρώπους πίσω που πιστεύουν σε μένα οπότε σαν οπαδός και φίλαθλος του Άρη πιστεύω στην ομάδα. Κάτι αντίστοιχο έγινε και σε εμένα, συνέχισα και έχω κατακτήσει την κούπα και δεν σταματάει εδώ.

Για το τι σημαίνει γι’αυτόν η επαγγελματική επιτυχία είπε:

Σίγουρα ανοίγουν καινούριοι ορίζοντες. Εγώ ανήκω στις κουζίνες από τη μέρα που γεννήθηκα, πιστεύω ότι ανήκω εκεί. Αν είχα κάποια πρόταση για μαγειρική ή μπάλα μαγειρικής θα το έκανα. Έπαιζα μπάλα ερασιτεχνικά ας πούμε ήμουν καλός τερματοφύλακας στην ομάδα του σχολείου. Επίσης, να μη ξεχνάμε τον Νίκο Γκάλη. Είναι τιμή μας και καμάρι μας που είναι από το νησί της καταγωγής μου, την Ρόδο.

Για το πως έγινε Άρης είπε:

Όλο μου το σόι είναι αντίθετη ομάδα από την Θεσσαλονίκη. Δεν θέλω να αναφέρω τίποτα. Μετά την δική μου κούπα έρχεται η κούπα του Άρη αυτό έχω να δηλώσω. Πιστεύω ότι θα πάρουμε κάτι καλό. Πρέπει να ενημερωθούν τα νέα παιδιά τι γίνεται, τι έγινε παλιά, την ιστορία του Άρη δεν είναι μία τυχαία ομάδα.

Πάντα είχα κόντρα με τους υπολοίπους και εγώ ερωτεύτηκα την ομάδα του Άρη βλέποντας ένα ματς με τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο. Είχε μεγάλη ομαδικότητα και αγάπη γι’αυτό που κάνανε χωρίς να κοιτάνε το χρήμα αλλά την φανέλα. Αυτό έγινε περίπου πριν 15 χρόνια και ίσως πιο παλιά. Όλα αυτά όταν ήμουν στην Ρόδο. Είχα πολλούς φίλους Παναθηναϊκούς αλλά όχι κακούς, αγαπούσαν τον Άρη και ευχαριστιόμασταν να βλέπουμε μπάλα.

Έτυχε να μπω πρόπερσι στο γήπεδο αλλά για λίγο, όχι για να παρακολουθήσω αγώνα. Δεν είχα την τύχη λόγω χρόνου οπότε ευελπιστώ να είμαι σύντομα σε έναν αγώνα του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ.

Για το αν έχει γνωρίσει Αρειανούς στην Ρόδο είπε:

Έχω γνωρίσει 5-6 άτομα που είναι Ροδίτες και Αρειανοί. Είναι λίγο περίεργο αλλά γιατί όχι. Είμαστε Άρης και γουστάρουμε.

Για την επιστροφή του Άρη είπε:

Νομίζω επέστρεψε δριμύτερος και θα τα πάει πάρα πολύ καλά. Πιστεύω πάρα πολύ στον Άρη, δεν θα είναι εύκολη η σεζόν του αλλά έχουν το ήθος και την πυγμή μέσα τους.

Για το αν έχει κάποιο πρότυπο στον Άρη είπε:

Θεωρώ τον Γκάλη τον κορυφαίο που έχει περάσει από την Ελλάδα.

Για το πρότυπο του στη μαγειρική είπε:

Το πρότυπο μου στη μαγειρική εννοείται έχω τον Έκτορα Μποτρίνι και όχι επειδή συμμετείχα στο παιχνίδι. Είναι πραγματικά ένας Γκάλης της μαγειρικής. Ο Μποτρίνι είναι ακριβώς ο προπονητής που θα ήθελε να έχει ο Άρης. Είναι πάρα πολύ δυναμικός, αυστηρός, θα εμψυχώσει την ομάδα, θα κάτσει να μιλήσει άπειρες φορές μαζί σου. Είναι πολύ σημαντικό γιατί έτσι πάει μπροστά η ομάδα γιατί κακά τα ψέματα και στην κουζίνα λειτουργούμε σαν ομάδα. Δεν είμαστε μόνοι μας. Δεν ξέρω τι ομάδα είναι, θα προσπαθήσω να τον κάνω Αρειανό. Σήμερα τυχαία έχω μία φωτογράφιση για τα πιάτα μας και θα αφιερώσω ένα πιάτο με το καλαμάρι στον Άρη γιατί είναι μαύρο και κίτρινο.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button