Μπάσκετ

Τον πίστεψε η Παρτιζάν, πήρε ευκαιρίες στην Αμερική και τώρα θέλει να αποδείξει τι αξίζει (videos)

Ξεκίνησε ως παίκτης που είχε τις δυνατότητες να βρεθεί στο NBA, επένδυσε πάνω του η Παρτιζάν και πλέον στον Άρη φιλοδοξεί να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες, αυτός είναι ο Μπορίς Νταλό που απέκτησε ο Άρης!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία κουβαλάει από πίσω του το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Μπορίς Νταλό.

Ο 24χρονος -πλέον- γκαρντ όταν ήταν ακόμη έφηβος θεωρούταν ένας παίκτης ικανός να αγωνιστεί στο NBA χάρη στον σωματότυπο του.

Οι σκάουτερ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θεώρησαν ότι έχει τεράστιες προοπτικές λόγο των μακριών του άκρων, του τρόπου που τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο αλλά και την ικανότητα του να βοηθήσει σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Τελικά το 2013 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα της Παρτιζάν, στην οποία έμεινε έως το 2015 κατακτώντας το πρωτάθλημα Σερβίας της σεζόν 2013-2014.

Το 2016 επέστρεψε στην Αμερική για τους Λονγκ Άιλαντ Νετς ενώ η μετέπειτα διαδρομή του είναι γνωστή.

Παρακολουθείστε στα παρακάτω βίντεο τις καλύτερες του στιγμές στην Σερβία ως παίκτης της Παρτιζάν αλλά και στην Αμερική με την φανέλα των Λονγκ Άιλαντ Νετς

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button