Μπάσκετ

Τραγικοί όλοι! Αδικαιολόγητος Άρης, ντρόπιασαν για άλλη μια φορά την ιστορία του

Μια ακόμη μαύρη σελίδα γράφηκε σήμερα στο Αλεξάνδρειο με τον Άρη να χάνει και από τον Χολαργό μένοντας στις δυο νίκες μετά από δέκα παιχνίδια

Εκπληκτικό ξεκίνημα για τον Άρη

Πολύ καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι ο Άρης, με τους παίκτες του Γιάννη Καστρίτη να βγάζουν ενέργεια στην άμυνα, που μετά το αρχικό 6-6 έτρεξαν αρχικά ένα 8-0 με έξι πόντους του Μπελ, ο Χολαργός μείωσε σε 14-10, αλλά και πάλι με τρίποντα των Μπελ και Βεργίνη, αλλά και ένα καλάθι του Σλαφτσάκη οι κιτρινόμαυροι έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο με το υπέρ τους 22-10.

Έφτασε μέχρι το +17, απάντησε ο Κολοσσός

Ιδανικά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι και την δεύτερη περίοδο, καθώς με καλάθι του Γκάρι ΜακΓκι έφτασαν στο 31-14, έκτοτε όμως η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη ξεκίνησε να “ροκανίζει” την διαφορά μειώνοντας στους εννέα με ένα 8-0 (31-22) δυο λεπτά για το τέλος του ημιχρόνου.

Ο Άρης προσπάθησε να πάει στα αποδυτήρια με διψήφιο αριθμό διαφοράς πόντων, έφτασε στο 36-24 με 3/4 βολές του ΜακΓκι, αλλά ένα τρίποντο του Λαβ διαμόρφωσε το 36-27 που ήταν και σκορ ημιχρόνου

Επιθετικό μπλακ άουτ, ξανά στο παιχνίδι ο Χολαργός

Ο Χολαργός ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα το δεύτερο μέρος, με τον Άρη να μην μπορεί να σκοράρει και τους φιλοξενούμενους να μειώνουν για πρώτη φορά μετά από ώρα στο καλάθι (36-34).

Ο Άρης απάντησε με καλάθια των Τζοουνς, Σλαφτσάκη και 1/2 βολές του Κάιζερ (41-34) από εκεί και έπειτα όμως οι φιλοξενούμενοι με ένα 8-0 και με καλάθι του Γιάνκοβιτς κατάφεραν να περάσουν για πρώτη φορά στον αγώνα μπροστά στο σκορ (41-42).

Τελικώς το προβάδισμα του Κολοσσού δεν κράτησε πολύ, με τον Μπελ να σκοράαρει με καλάθι και φάουλ και να δίνει προβάδισμα (44-42) στον Άρη ενόψει του τελευταίου δεκαλέπτου.

 

Κοντά στο σκορ παρέμειναν οι δυο ομάδες και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τον Άρη να προσπαθεί να ξεφύγει (στο 50-45 με κάρφωμα του Καίζερ και στο 54-50 με καλάθι του Βεργίνη μετά από κλέψιμο) αλλά τον Χολαργό να έχει τις απαντήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με δυο βολές του Φιτζπάτρικ (54-55), ο Φλιώνης απάντησε, ο Λοβ έδωσε και πάλι προβάδισμα τον Χολαργό, με τον Μποχωρίδη να κερδίσει φάουλ 23 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, να σκοράρει 2/2 βολές και να παίρνει προηγείται με 58-57 με 23′ να απομένουν.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη δεν μπόρεσε να αμυνθεί, ο Αγκμπελέσε από κοντινή απόσταση έκανε το 58-59 με τρία δευτερόλεπτα να μένουν στην διάθεση του Άρη.

Στις τελευταίες στιγμές του παιχνιδιού ο Δημήτρης Βεργίνης πήρε την μπάλα, προσποιήθηκε, έμεινε ελεύθερος αλλά αστόχησε σε σουτ τριών πόντων και κάπως έτσι ο Άρης γνώρισε μια ακόμη πικρή ήττα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button