Μπάσκετ

Λυκογιάννης: «Ο σεβασμός για την ιστορία του Άρη είναι δεδομένος»

O Άρης Λυκογιάννης στην συνέντευξη Τύπου  έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Άρη, για τον οποίο μίλησε με σεβασμό.

Οι δηλώσεις του κόουτς του Χολαργού: «Είναι μια ιδιαίτερη μέρα γιατί συμβαίνουν δύο πράγματα που δεν συμβαδίζουν. Ο Άρης χάνει εντός έδρας από τον Χολαργό. Νομίζω ότι πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου κυρίως για την αντίδρασή τους όταν βρεθήκαμε -17.
Στο ημίχρονο είπαμε ότι η εικόνα μας ήταν το λιγότερο αστείο, χάσαμε όλες τις μονομαχίες κι έτσι όπως παίζαμε δείχναμε ότι δεν μπορούσαμε να κερδίσουνε. Βγάλαμε ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο, βγήκαμε λυσσασμένα μέσα από τα σκριν και δώσαμε τρομερή ενέργεια στα ριμπάουντ. Απόδειξη είναι οι 22 πόντοι του Άρη.
Δεν μαγέψαμε στην επίθεση αλλά πήραμε αποφάσεις που μας κράτησαν στο παιχνίδι. Στο τέλος μια καταπληκτική ασίστ του Λαβ μας έδωσε μια τεράστια νίκη για το πρεστίζ της ομάδας αλλά και του μεγέθους του αντιπάλου.
Ο σεβασμός για την ιστορία του Άρη είναι δεδομένος αλλά όταν μπαίνεις στο παρκέ θέλεις να νικήσεις για όλους. Δεν έχεις να σκεφτείς ποιος είναι απέναντί σου. Καλή συνέχεια στον Άρη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button