Ποδόσφαιρο

Τρία τα φιλικά που “κλείδωσε” ο Άρης, ενώ αναζητεί ένα ακόμη

Η ΠΑΕ Άρης “κλειδώνει” και επιβεβαιώνει τρία φιλικά και χρειάζεται άλλο ένα πριν την αναμέτρηση του ενάντια της Αστάνα στο Conference League.

Τα παιχνίδια στα οποία καλείται να παρευρεθεί ο Άρης ήταν σίγουρα και επιβεβαιωμένα εδώ και λίγο καιρό, με αντίπαλες τις: Ερυθρός Αστέρας, Λοκομοτίβ Μόσχας, Αούστρια Βιέννης. Το μόνο που περιμένουμε να δημοσιοποιηθεί, είναι οι ημερομηνίες και οι ώρες για καθένα από τα παιχνίδια.

Η σημασία και τα συμπεράσματα που θα δημιουργηθούν μέσω των τριών αυτών φιλικών αγώνων, είναι αδιαμφιβήτητα, όμως ο Άκης Μάντζιος αναζητεί έναν ακόμη φιλικό αγώνα με την άφιξη της αποστολής στην Θεσσαλονίκη. Είναι προφανές, ότι οι “κίτρινοι”, προσπαθούν να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα πριν τον αγώνα με την Αστάνα, η οποία θα μετράει 22 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες πρωταθλήματος.

Το εμπόδιο σχετικά με τον προγραμματισμό ενός τέταρτου φιλικού, είναι ότι δεν συμπίπτει καμία ημερομηνία με αρκετές, την περίοδο των προετοιμασιών.

Ευνοικές για την πορεία του Άρη ήταν οι εργομετρικές εξετάσεις, που έδειξαν ότι όλη η ομάδα των “κιτρινόμαυρων” λειτουργούν ως αληθινοί επαγγελματίες, ακόμη και κατά τις άδειες τους.

Επιπλέον, κάτι θετικό είναι η ομοιογένεια της ομάδας, με τους πρωταγωνιστές του Άρη να παραμένουν στην ομάδα. Η μοναδικές ελλείψεις είναι ο Λίντσει Ροζ και ο Λουκάς Σάσα, ο οποίος επρόκειτο να λάβει ένα ακόμη COVID τεστ στις επόμενες 2-3 μέρες, με στόχο την άμεση επαναφορά του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button