Απόψεις

Το μήνυμα στάλθηκε, ο κόσμος επέστρεψε αλλά πρέπει να μείνει κοντά στην ομάδα

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο κόσμος του Άρη παρέδωσε μαθήματα οπαδικής παιδείας, ανεξίτηλης αγάπης και πίστης στην ομάδα της καρδιάς του.

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» εχθές στο παιχνίδι του Άρη με τα Τρίκαλα, είχε τουλάχιστον 15.000 κόσμο, τόσο κόσμο μπορεί να μην είχε η να είχε στο περίπου συνολικά όλη η Super League στην αγωνιστική του Σαββάτου, αυτό για μια ακόμη φορά έδειξε τι πραγματικά σημαίνει Άρης αλλά και πραγματική οπαδική αγάπη.

Ναι και όσο απίστευτο και αν ακούγεται η αν κάποιοι ενοχλούνται (από ζήλεια κυρίως) ο Άρης σε παιχνίδι της Football League και μετά από τέσσερα χρόνια αυτοεξορίας κατάφερε να φέρει 15.000 κόσμο στο γήπεδο. Βέβαια την δύναμη και την αγάπη αυτού του λάου, την ξέρουμε και το έχει αποδείξει επανειλημμένα και στο παρελθόν είτε σε εντός είτε σε εκτός παιχνίδια.

Εχθές το μήνυμα στάλθηκε, ο Άρης είναι εδώ επιστρέφει και πάντα μα πάντα θα έχει σύμμαχο τον κόσμο του, ούτως η άλλως η φράση: «Άρης στα εύκολα, Αρειανάρα στα δύσκολα» τα λέει όλα, όσο απίστευτο και αν ακούγεται όμως κάποιοι πίστευαν ότι ο Άρης είχε αποσυντεθεί πλήρως και ότι έχει χάσει την δύναμη του αλλά εχθές και πρώτα στο φιλικό με την Μπόκα αλλά και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ πήραν την ηχηρή απάντηση τους: «Ο κόσμος είναι δίπλα του, μπορεί να έχει αποστασιοποιηθεί λίγο αλλά με μια σπίθα παίρνει πάλι «φωτιά» και ο Άρης επιστρέφει πιο δυνατός και με πιο τρελαμένο κόσμο από ποτέ.

Δυστυχώς το Κυριακάτικο απόγευμα δεν εξελίχθηκε όπως όλοι θα θέλαμε, ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, ήρθε ισόπαλος με τα Τρίκαλα και δεν ικανοποίησε με την εμφάνιση του. Κάτι που δεδομένα στεναχώρησε αλλά και πίκρανε τον κόσμο της ομάδας. Ίσως κάποιοι έχουν σκεφτεί πάντα εν βρασμού ψυχής να μην ξαναέρθουν στο γήπεδο, αυτό όμως είναι κάτι που δεν πρέπει να γίνει. Ξέρουμε η πίκρα και η στεναχώρια είναι τεράστια και δύσκολα φεύγει και με τα όσα έχει περάσει και περνάει ο σύλλογος είναι δεδομένη αλλά είναι σημαντικό να παραμείνουμε δίπλα στην ομάδα και να δίνουμε το δυναμικό παρών κάθε φορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ακόμη δεν τελείωσε τίποτα, μπορεί να μειώθηκε η διαφορά από τον δεύτερο και τον τρίτο στους 4 και 6 βαθμούς αντίστοιχα αλλά η ομάδα είναι πρώτη και αήττητη σε 19 αγωνιστικές.

Το ότι πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο γήπεδο και δίπλα στην ομάδα είναι δεδομένο για τέσσερις κυρίως λόγους:

  1. Πρέπει να μείνουμε δίπλα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ώστε να καταλάβουν και οι ίδιοι ότι έχουν την στήριξη του κόσμου ακόμη και όταν δεν παίζουν καλά.
  2. Για διαφημιστικούς λόγους, ένα γεμάτο Χαριλάου είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον Άρη, είτε για μελλοντικούς επενδυτές, είτε για χορηγούς είτε και για τηλεοπτικούς λόγους, ένα γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης» προσελκύει καλύτερες προσφορές σε όλα και αυτό είναι λογικό.
  3. Για οικονομικούς λόγους, τα έσοδα της Football League είναι μηδαμινά και αυτό είναι δεδομένο, για αυτό τον λόγο πολλές ομάδες φτάνουν στα πρόθυρα της διάλυσης ή αποσύρονται από το πρωτάθλημα, ο Θόδωρος Καρυπίδης όμως πέρα από τα εγκληματικά του περσινά λάθη που στέρησαν την άνοδο στην ομάδα, φέτος προσπαθεί και μέχρι τώρα έστω και με αυτά τα μηδαμινά έσοδα είναι σωστός στις εκκρεμότητες της ομάδας. Ένα γεμάτο γήπεδο προσφέρει μια ένεση οικονομικής βοήθειας στην ΠΑΕ.

4. Λίγο ακόμη έμεινε ώστε ο Άρης να επιστρέψει στην Super League, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι το μήνυμα που στείλαμε εχθές να το στέλνουμε κάθε Κυριακή, ώστε κάποιοι να αρχίσουν σιγά, σιγά να τρώνε τα ρούχα τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button