Ποδόσφαιρο

“Οι φίλαθλοι δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα και μας φέρθηκαν άψογα”

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του Ερμή Ευόσμου Μάριος Παυλίδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press» και αναφέρθηκε στα παιδιά της ακαδημίας που βρέθηκαν εχθές στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Τι έγινε εχθές, ένα πρώτο σχόλιο:

Εμείς σαν ακαδημία ποδοσφαίρου της πόλης, μέσα στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης της σχολής, θέλουμε να παρακολουθούμε επαγγελματικούς αγώνες και θεωρήσαμε ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι του Άρη με τα Τρίκαλα και να δούμε από κοντά μια ομάδα της πόλης μας.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για τον Άρη και δεν είχε πολύ ποδοσφαιρική ουσία για εμάς, γιατί θέλαμε να δούμε γκολ και περισσότερες φάσεις γιατί κάναμε παράλληλα μάθημα στην κερκίδα, αλλά δεν είδαμε πολλά πράγματα, τα παιδιά ξεχώρισαν σαν καλύτερο ποδοσφαιριστή εχθές τον Πλατέλλα και το δείξανε και στα χαρτιά τους.

Ήταν μια πολύ όμορφη μέρα, ο καιρός βοήθησε, οι φίλαθλοι δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα και μας φέρθηκαν άψογα, απλά θέλαμε λίγο θέαμα παραπάνω.

Τι τους έκανε εντύπωση από τον χθεσινό αγώνα:

Είναι μικροί αθλητές, αλλά είναι έμπειροι να βλέπουνε αγώνες και τους άρεσε που είδαν έναν αγώνα με δύναμη και δυο ομάδες που προσπαθούσαν να βγάλουν το θετικό αποτέλεσμα μέσα στον αγώνα αγωνιστικά και έξω αγωνιστικά τους άρεσε πολύ το γήπεδο και η ατμόσφαιρα.

Εμείς αυτό που είδαμε και παρατήρησα, ένα πρώτο ημίχρονο πιο διαδικαστικό και στο δεύτερο είδαμε έναν Άρη να ανεβαίνει ψηλά και να πιέζει για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είναι η άμυνα αυτή που δίνει τους τίτλους;

Νομίζω ότι το αποτέλεσμα το δίνουν οι αμυντικές λειτουργίες των ομάδων, αμυντικά ήταν πολύ καλές και οι δύο ομάδες και φυσικά δεν αφήσανε χώρους στον αντίπαλο, με τον Άρη σαφώς πολύ καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο.

Φέτος πρέπει να έχουμε ανταγωνισμό και σαν σχολή ποδοσφαίρου το λέμε πάντα, ο ανταγωνισμός κάνει πάντα καλύτερη την ποιότητα και θέλουμε να ανέβει μια ομάδα της Θεσσαλονίκης στην Σούπερ Λίγκα για να γίνει πιο ανταγωνιστικό.

Έχουμε πολλά παιδιά στην ακαδημία που αγαπάνε την ομάδα του Άρη, το καλό είναι ότι μας ακολουθούν όλα τα παιδιά και θέλουμε να τους κάνουμε πάνω από όλα υγιείς φιλάθλους, για να μάθουν και να σέβονται την οποιαδήποτε ομάδα και να σέβονται το ποδόσφαιρο και να το αγαπάνε.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button