ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Το επόμενο βήμα του Άρη είναι να τρυπήσει το ποδοσφαιρικό ταβάνι του

Με τη φετινή σεζόν ο Άρης ανέβασε αρκετά ψηλά τον πήχη, έχοντας τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο του που πήρε την ομάδα από την 3η αγωνιστική, με το πέμπτο μπάτζετ της Super League και κατάφερε να την βγάλει στην 3η θέση μετά από 40 χρόνια. Η σεζόν είναι πετυχημένη και το πρόσημο είναι θετικό.

Όλη τη χρονιά, ο Μάντζιος έδειξε πως είναι μεθοδικός άνθρωπος. Βελτίωσε την ομάδα, την έκανε δυσκολοκατάβλητη και έδειξε πως έχει ένα αγωνιστικό πλάνο. Έχει ένα κακό όμως για τους εδώ Έλληνες δημοσιογράφους. Είναι και αυτός Έλληνας και όχι ξένος! Λες και έχει ρε παιδί μου ένα είδους ασθένεια που δεν μπορεί να γίνει καλά. Τρίχες κατσαρές. Ο Μάντζιος απέδειξε πως και οι Έλληνες προπονητές μπορούν με τη στήριξη της διοίκησης να κάνουν το παραπάνω βήμα. Και ο Μάντζιος το έκανε, καθώς είχε τη στήριξη του Θόδωρου Καρυπίδη από την αρχή μέχρι το τέλος και όπως όλα δείχνουν στη συνάντηση που θα γίνει μεταξύ των δύο πλευρών την εβδομάδα που ξεκινάει από σήμερα (πιθανότατα αυτή θα γίνει την Τρίτη) θα δώσουν τα χέρια και θα συνεχίσουν μαζί!

Ο Άρης έχει ανεβάσει αρκετά ψηλά τον πήχη και πλέον το επόμενο βήμα είναι να τρυπήσει το ποδοσφαιρικό ταβάνι του. Υπάρχει αξιόλογο ρόστερ που με ενέσεις ποιότητας, κυρίως στην επίθεση, στη θέση του τερματοφύλακα, του εξτρέμ και στη θέση του αριστερού μπακ τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Ήδη στόχος του Άρη την επόμενη σεζόν είναι να τερματίσει από την 3η θέση και πάνω.

Χαρακτηριστικό της φετινής χρονιάς είναι τα λόγια του Άκη Μάντζιου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. “Ο Άρης έκανε την καλύτερη πορεία του τα τελευταία 40 χρόνια! Συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Άρη, τη διοίκηση, τον πρόεδρο, το προσωπικό, τα υπέροχα παιδιά… Στενοχωριόμαστε που χάσαμε τη 2η θέση, νομίζω ότι την αξίζαμε με βάση την εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος. Είναι μια εξαιρετική χρονιά, η καλύτερη πορεία τα τελευταία 40 χρόνια, αυτό τα λέει όλα. Είναι η τρίτη συνεχόμενη έξοδος στην Ευρώπη όντως. Από τη στιγμή που επανήλθε ο Άρης κάνει σταθερά βήματα. Πλέον πρέπει η ομάδα να ετοιμαστεί για την επόμενη χρονιά, να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο”, είπε ο κόουτς των κίτρινων.

Το βήμα παραπάνω μέσω των μεταγραφών βέβαια θα γίνει εφόσον ξεκαθαρίσει η πιο δύσκολη περίπτωση για τον Άρη και αναφέρομαι στην υπόθεση Ντουρμισάι. Η απόφαση του CAS να δώσει απάντηση στις 14 Ιουνίου πραγματικά δένει τα χέρια των ανθρώπων του συλλόγου στα μεταγραφικά, με το μέλλον να γίνεται ζοφερό. Μία μέρα αργότερα έχει οριστεί η ημερομηνία συνάντηση των παικτών για προετοιμασία ενόψει της νέας περιόδου.

Από δω και πέρα πλέον αρχίζει η συζήτηση για την επόμενη μέρα στον Άρη. Το ταμείο έχει πολλά συν και λίγα πλην. Αυτά τα πλην όλος ο οργανισμός Άρη θα πρέπει να τα πάρει, να τα διορθώσει και να τα κάνει συν…

Μάριος Ματσάνκος

Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αφού τα πέρασε, τίποτα δεν τον φοβίζει. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Score Live, Live Sport και Αθλητικό Πνεύμα, στα αθλητικά Sites Sport-Fm.gr, Postgame.gr, erasitexnes365.gr, panionia-idea.gr, elafrataxiarhia.gr, ενώ ένα από τα... παράσημά του είναι το ότι έβαλε πλάτη κατά τη στρατιωτική του θητεία στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ. Μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Yellow Radio FM 101.7 με ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου και γεννήθηκε. Το μότο του; Προχωράμε μπροστά χωρίς να ξεχνάμε από που ερχόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button