Ποδόσφαιρο

Τουρκικός Τύπος: «Δεν λάβαμε ποτέ υπόψη την Ιταλία»

Τα σχόλια του τουρκικού Τύπου είναι επικριτικά σχετικά με την εμφάνιση της Εθνικής Τουρκίας στον αγώνα της πρεμιέρας του Euro απέναντι στην Ιταλία.


Στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Τουρκία ηττήθηκε με 3-0 από την Ιταλία στο «Ολίμπικο», σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Προκάλεσε άσχημη εντύπωση η εμφάνιση της ομάδας του Σενιόλ Γκιουνές , καθώς η Τουρκία είναι μία από τις ομάδες, της οποίας οι προσδοκίες στην διοργάνωση είναι ιδιαίτερα υψηλές, με βάση και αυτή την εικόνα που εμφάνισε στην προκριματική φάση.

Η εμφάνιση του πρώτου μέρους ωστόσο, όπου το μόνο που έκανε ήταν να παίζει μαζική άμυνα και είχε σαν συνέπεια να συγκεντρώσει τα πυρά των ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, τα οποία έκαναν λόγο ότι η Τουρκία πήγε με ύφος μπλαζέ, χωρίς να υπολογίζει τον αντίπαλο της…

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας «Miliyet», το οποίο αναφέρει τα εξής: «Ξυπνήσαμε με μια τεράστια αισιοδοξία την ημέρα του αγώνα. Στο μυαλό όλων δεν υπήρχε η λέξη ήττα και μάλλον το χειρότερο σενάριο ήταν μια ισοπαλία. Έτσι, δεν λάβαμε ποτέ υπόψη την Ιταλία. Μια Ιταλία η οποία με τον Μαντσίνι έχει ένα αήττητο σερί 27 αγώνων, τον ίδιο Μαντσίνι που εμείς τον είχαμε γυρίσει πίσω στην Ιταλία με τις κλωτσιές. Παρόλα αυτά πιστεύαμε ότι η «χρυσή» μας γενιά θα έκανε την δουλειά. Δεν ξέραμε αν ήμασταν ντροπαλοί ή δειλοί. Η Ιταλία ξεκίνησε όπως περιμέναμε, δεν μας προκάλεσε εντύπωση. Η έκπληξη ήταν στην Τουρκία, στάσιμη, χλωμή. Μόνο άμυνα και τίποτα άλλο σε σημείο που ο Κιελίνι έπαιζε στο δικό μας μισό. Δυστυχώς δημιουργήσαμε ένα κλίμακα εύκολου αγώνα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button