Ποδόσφαιρο

Τζούρασεκ: “Είμαστε σε καλό μομέντουμ, για θετικό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό”

Ο Νέβεν Τζούρασεκ, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει του σημερινού (28/4) εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι οι “κίτρινοι” πηγαίνουν ανεβασμένοι για το βαθμό ή τους βαθμούς απέναντι στους “πράσινους”.

Αρχικά, ερωτώμενος ο Τζούρασεκ σχετικά με την επίδραση που είχε στην ομάδα του η προηγούμενη ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, απάντησε: “Παίξαμε πολύ καλά κόντρα στον Ολυμπιακό, που είναι φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα. Δεν ήταν εύκολο να πάρουμε τον ένα βαθμό, αλλά τα καταφέραμε. Το αξίζαμε, όπως αξίζαμε να πάρουμε ακόμη και τους τρεις βαθμούς. Το μομέντουμ είναι καλό τώρα για εμάς. Όλοι στην ομάδα αισθανόμαστε καλά και πάμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για να κάνουμε ένα εξίσου καλό παιχνίδι”.

Στην ερώτηση, πόσο σημαντικό είναι για τους “κίτρινους” να έρθει και νέο θετικό αποτέλεσμα, ώστε να διατηρηθούν σε αυτό το καλό μομέντουμ, επισήμανε: “Είναι σημαντικό, αυτό είναι γεγονός! Ξέρουμε ότι αυτόν τον αντίπαλο θα βρούμε μπροστά μας στον τελικό, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντί του, δίχως, όμως, να σχετίζουμε αυτό το παιχνίδι με αυτό για το Κύπελλο. Πάντως, είναι σημαντικό να παίξουμε σε ένα ακόμη παιχνίδι καλά και να δείξουμε καλό πρόσωπο πρώτα από όλα για εμάς, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας. Είναι σημαντικό και για την αυτοπεποίθησή μας”.

Σχετικά με το πώς περιμένει τον Παναθηναϊκό στη σημερινή αναμέτρηση, ο Τζούρασεκ τόνισε: “Για να είμαι ειλικρινής, περιμένω ότι αυτό το παιχνίδι θα έχει ομοιότητες με εκείνο που παίξαμε την τελευταία φορά στην έδρα του Παναθηναϊκού. Παίζουν στην έδρα τους, μάχονται για τον τίτλο, προέρχονται από έναν αγώνα στον οποίο υπέφεραν, αυτόν με την ΑΕΚ, οπότε περιμένω ότι θα πιέσουν για τη νίκη. Δεν περιμένω κάτι λιγότερο από τους αντιπάλους μας. Εμείς πρέπει να είμαστε καλύτεροι από την τελευταία φορά που τους αντιμετωπίσαμε στην έδρα τους. Ξέρουμε ότι έχουν πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν περιμένω κάποια έκπληξη. Πρέπει να σταθούμε πολύ καλά για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα”.

Κι όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό για να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ο Τζούρασεκ ήταν ξεκάθαρος: “Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν εύκολα το δικό τους παιχνίδι και να σπάνε εύκολα τις δικές μας αμυντικές γραμμές, όπως συνέβη στον τελευταίο μεταξύ μας αγώνα στην έδρα τους. Πρέπει να αντιγράψουμε τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στη δική μας έδρα κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ και αγωνιζόμενοι παρομοίως να τους αντιμετωπίσουμε”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button