Ποδόσφαιρο

Τεχνικός διευθυντής ΑΙΚ: “Είχαμε συμφωνήσει με τον Σούντγκρεν να παίξει στην Ευρώπη”

Συνεχίζει την σκληρή στάση ενάντια στον Ντάνιελ Σούντγκρεν η ΑΙΚ Στοκχόλμης με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να κατηγορεί τον παίχτη πλεόν του Άρη ότι αθέτησε τη συμφωνία τους να αγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια των Σουηδών. 

Η ΑΙΚ ανακοίνωσε με υπόνοιες την αποχώρηση του Σουηδού με τον Σούντγκρεν να απαντάει άμεσα επισημαίνοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αποφάσισε πως δεν μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται με τη Σουηδική ομάδα.

Ο σύλλογος της Στοκχόλμης έδωσε συνέχεια μέσω του τεχνικού διευθυντή της, Μπγιορν Βέστορμ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στη Σουηδική Expressen.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Η οπτική μας είναι ότι ο Σούντγκρεν μας ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να συμμετέχει στον Ευρωπαικό αγώνα με την Αραράτ ενώ είχαμε υπογράψει συμφωνία πως θα είναι παρών. Μετά από αυτό, πολλά, τα οποία δεν μπορούμε να πούμε δημόσια, συνέβησαν και καταλάβαμε πως έπρεπε να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους”.

Όταν λέτε πολλά πράγματα σε τι αναφέρεστε;

“Ας πούμε, πως οι δύο πλευρές δεν συμφωνούμε στις παραμέτρους της συμφωνίας που υπογράψαμε. Αυτό μπορώ να πω μόνο. Είναι λυπηρό που έγιναν έτσι τα πράγματα”.

Σε ότι έχει να κάνει με τις δηλώσεις του Σούντγκρεν…

“Ο καθένας έχει την άποψη του. Όπως προείπα, έγιναν πολλά πράγματα που μας οδήγησαν στην απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι μας και θα κάναμε το ίδιο με οποιονδήποτε παίχτη”.

Ο Σούντγκρεν πιστεύει ότι τον παρουσιάζετε ως “άπιστο”…

“Είναι στην κρίση του καθενός πώς θα τον κρίνει. Ο Σούντγκρεν δεν τήρησε τη συμφωνία μας και αυτό είναι γεγονός”.

Γράψατε στην ανακοίνωση πως ο παίχτης δεν ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία όταν δήλωσε άρρωστος πριν το παιχνίδι με την Αραράτ…

“Δεν μπορώ να αποκαλύψω τις λεπτομέρειες της διαδικασίας που τηρούμε. Μπορώ ωστόσο να πω με σιγουριά ότι έχουμε συγκεκριμένα πρωτόκολλα και διαδικασίες σύμφωνα με τις οποίες οι παίχτες δηλώνουν αδιαθεσία, οι οποίες στην περίπτωση του Σούντγκρεν δεν ακολουθήθηκαν”.

Πώς αντιδράσατε όταν σας μετέφερε ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί με την Αραράτ;

“Για μένα, όταν υπογράφεις μια συμφωνία δεν υπάρχουν εναλλακτικές. Ό,τι υπογράφεις πρέπει να το τηρείς”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button