Ποδόσφαιρο

Τερζής: “Είναι αδικαιολόγητο, χάσαμε το μυαλό και την συγκέντρωση μας”

Ο Τόλης Τερζής μίλησε στην συνέντευξη τύπου για τον σημερινό αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω και είναι αδικαιολόγητο είναι ότι χάσαμε το μυαλό και την συγκέντρωση μας, κάναμε λάθη, δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μας ισοφαρίσει. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε αυτό. Δημιούργήσαμε πάρα πολλές φάσεις, με χαμένες ευκαιρίες, και δοκάρια. Τα κάναμε όλα και το μόνο που δεν καταφέραμε είναι να σκοράρουμε.”

Για τα λόγια του προπονητή της ΑΕΛ  ότι ο Άρης χαλάρωσε:

Δεν ήταν χαλάρωση, χάσαμε το μυαλό μας και κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη για το δικό μας επίπεδο και δώσαμε το δικαίωμα να μας ισοφαρίσει.

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας:

Με προβληματίζει ότι μετά το 2-0 η ομάδα έχασε την συγκέντρωση της. Δεν το έχουμε ξαναδει. Σίγουρα είναι αδικαιολόγητο και όταν μιλάμε για αμυντική λειτουργία δεν είναι μόνο για τους τέσσερις αμυντικούς αλλά για όλη την ομάδα. Στο β’ μέρος θελήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και το κάναμε νομίζω. Τα κάναμε όλα καλά εκτός από το να βάλουμε γκολ.

Για τους Λερίν Ντουάρτε και Αμου Μπα:

Τα παιδιά τις τελευταίες μέρες δουλεύουν πολύ καλά, ήμουν μεταξύ των δυο. Ο Μπα ήταν λίγο καλύτερος και αμυντικά. Απλώς υπήρχε κόλλημα με την απουσία του Σάσα, ο Ντουάρτε μπορεί να βοηθήσει πιο πολύ και επιθετικά. Μοιράσαμε τον χρόνο και στους δυο.

Για την τελευταία φάση του αγώνα:

Γνωρίζω πως ήταν πέναλντυ και γι’αυτόν τον λόγο πήγε στο VAR. 

Για το γεγονός ότι ο Άρης έχει 5 βαθμούς σε 5 αγώνες:

Πρέπει να δουλέψουμε και αυτούς τους βαθμούς που χάσαμε να τους πάρουμε σε επόμενα παιχνίδια.

Για το αν υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα στα μπακ:

Προσπαθούν και οι δύο, Σούντγκρεν και Κόρχουτ. Όλοι κάνουμε λάθη απλώς επειδή είναι πάνω στην άμυνα τα παιδιά, μας φαίνονται πιο έντονα τα λάθη από την επίθεση.

Για το αν ο αγώνας θα επηρεάσει το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ξέραμε ότι το σημερινό παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προετοιμαστούμε όπως πρέπει για το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button