Ποδόσφαιρο

Γρηγορίου: “Με αρκετή δόση τύχης ανταπεξήλθαμε στην μεγάλη πίεση του Άρη”

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Ένα παιχνίδι με διακυμάνσεις, μια τεράστια ανατροπή. Ένα πρώτο ημίχρονο που τα είχε όλα. Στο 12′ χάναμε 2-0 στο Χαριλάου. Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν αλλάξει νοοτροπία και πολλά άλλα. Εμάς μας ενδιέφερε πως θα ξαναμπούμε στο παιχνίδι, τα καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί αν εξαιρέσω. Ένα δεύτερο ημίχρονο που ήθρε και είναι λογικό ο Άρης να πιέσει και εμείς με αρκετή δόση τύχης, μας το χρώσταγε καιρό τώρα ανταπεξήλθαμε και πήραμε μια τεράστια νίκη για την ΑΕΛ σε μια πολύ δύσκολή έδρα με έναν Άρη που στα τελευταία δύο ματς είχε εξαιρετικές εμφανίσεις.”

“Θα χαρούμε σήμερα την νίκη μας και από αύριο θα ξεκινήσουμε την ανάλυση και την δουλειά για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μετά την διακοπή θα συνεχίσουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει κίνητρο για την συνέχεια. Έτσι θα πορευτούμε μέχρι το τέλος.”

Γιατί κατά την γνώμη σας έχασε ο Άρης;

“Κατ’εμέ στο δεύτερο γκολ σταμάτησε το παιχνίδι. Μπορέσαμε να κάνουμε το 2-1 και αντιστράφηκαν λίγο οι ψυχολογίες. Μετά την ισοφάριση είχαμε καλύτερη ψυχολογία. Είναι λογικό να δεχτούμε αρκετές φάσεις από έναν Άρη που ήθελε να κερδίσει.”

“Σας είπα είχαμε αρκετή δόση τύχης. Όταν παίζουν δύο ομάδες που η μια λέγεται Άρης που έχει κάνει αυτά τα βήματα που ήταν σαφώς πιο έτοιμος εννοείτε που θα πρέπει να την έχεις με το μέρος σου. Μια τύχη που μας έλειπε τις πορηγούμενες αγωνιστικές. Στο 2-0 ο Άρης χαλάρωσε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε όπως ήταν λογικό μεγάλη πίεση.”

Για την άμυνα της ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο που δεν ήταν καλή.

“Κάθε παιχνίδι που περνάει ψάχνουμε τα θετικά τα αρνητικά, δουλεύουμε πάνω σε αυτά και βελιτωνόμαστε.΄Εχουμε κάνει τεράστια βήματα από την ημέρα που ανέλαβα προκειμένου να έχουμε ισσοροπία στο παιχνίδι.”

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button