Μπάσκετ

Τα παιχνίδια του Λάσκαρη και το τελεσίγραφο του Ερασιτέχνη

Ο Νίκος Λάσκαρης και η Τζόρτζια Ευσεβίου δεν δείχνουν διατεθειμένοι να σταματήσουν τα παιχνίδια εις βάρος του Άρη και έτσι ο Ερασιτέχνης μαζί με την ομάδα Αρειανών επιχειρηματιών έστειλαν το τελεσίγραφο τους.

Με τις οφειλές να ξεπερνούν τα 4,5 εκατ. ευρώ στο τέλος της φετινής χρήσης (30/6), με τα απαγορευτικά μεταγραφών να διαδέχονται το ένα το άλλο (τέσσερα προς το παρόν από Καββαδά, Μαρμπλ, Μπάκνερ και Ντραγκίσεβιτς και έπονται από Τζένκινς και Σανικίτζε), με τα γραφεία να είναι κλειστά λόγω επίσχεσης εργασίας των υπαλλήλων της ΚΑΕ, το ζεύγος Λάσκαρη δεν… χάνει την όρεξή του να συνεχίζει να τζογάρει.

Δεν έχει καν το σθένος να βγει δημόσια και να πει ότι δεν θα δώσει την ομάδα, ότι δεν προτίθεται να απεμπλακεί. Γιατί αυτή είναι η σκέψη τους την δεδομένη στιγμή. Αυτό δείχνουν οι πράξεις τους.

Ούτε ο ΑΣ, ούτε οι Αρειανοί επιχειρηματίες θέλουν να γίνουν μέρος αυτού του αισχρού παιχνιδιού από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να αντιδράσουν στην αδράνεια και την επιτηδευμένη αναβλητικότητα της οικογένειας Λάσκαρη και το έκαναν, σταματώντας να προσφέρουν χρόνο. Αυτή είναι η έννοια του τελεσίγραφου που έχει μπει στον Λάσκαρη, να στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να γίνουν τα πρώτα βήματα για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ.

Αν ο Λάσκαρης γίνει συνεπής έστω και την ύστατη στιγμή των δεσμεύσεών του – ο ίδιος έγραψε (τον Φεβρουάριο) ότι η μόνη βιώσιμη λύση είναι η πρόταση που είχε δεχθεί αρχές Δεκεμβρίου – και στείλει υπογεγραμμένο το πληρεξούσιο, τότε είναι θέμα της οικογένειας του Άρη να μοιράσει τις μετοχές και να ξεκινήσει την διαδικασία της εξυγίανσης της ΚΑΕ. Ο Λάσκαρης δεν απεμπλέκεται από τις υποχρεώσεις του, ούτε από τα χρέη του. Εννοείται ότι θα πρέπει να βρει τρόπο να αποπληρώσει αυτά που έχει συμφωνήσει, τα χρέη προς το δημόσιο. Κι αν δεν έχει ρευστό, το δημόσιο του δίνει τη δυνατότητα να το κάνει μέσω περιουσιακών στοιχείων, όπως συνέβη και στην περίπτωση της εγγύησης για να μη φυλακιστεί.

Αν δεν στείλει υπογεγραμμένο το πληρεξούσιο κλείνει την πόρτα στην μοναδική υπαρκτή λύση για να σωθεί ο ίδιος και ο Άρης. Αυτός (και η Τζόρτζια Ευσεβίου φυσικά) αποφασίζει…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button