Ποδόσφαιρο

Ταύτιση απόψεων στο οικονομικό με Αρίμπας

Όλο και πιο κοντά φαίνεται να βρίσκεται στον Άρη ο Αλεχάντρο Αρίμπας με τις δύο πλευρές να έχουν ταύτιση απόψεων στο οικονομικό.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν μπει δυνατά για να φέρουν στη Θεσσαλονίκη τον 32χρονο Ισπανό στόπερ, τον οποίον θέλουν να προσθέσουν στην ήδη τριάδα των Δεληζήση, Μπεναλουάν και Φαμπιάνο.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια ο Αρίμπας αγωνιζόταν με τη φανέλα της Οβιέδο στη β’ κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Συνολικά στην καριέρα του μετράει 172 ματς, ενώ έχει παίξει και στο Μεξικό για λογαριασμό της Πούμας για να επιστρέψει ξανά στην Ισπανία και να παίξει στην παραπάνω ομάδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο Άρης έχει καταθέσει την πρότασή του με τον Αρίμπας να την βλέπει με καλό μάτι. Ωστόσο για την ώρα δεν μπορεί να απαντήσει ξεκάθαρα διότι υπάρχουν εκκρεμότητες με τη Ρεάλ Οβιέδο.

Μέσα σε όλα, προχθεσινό δημοσίευμα από την Ελλάδα υποστήριζε πως η μεταγραφή του Αρίμπας στον Άρη χάλασε για 150.000 ευρώ. Αυτό όμως δεν επιβεβαιώνεται. Οι κιτρινόμαυροι πιέζουν για να πάρουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την απάντηση του Αρίμπας. Εφόσον είναι θετική, τότε μπαίνει στο αεροπλάνο κι έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Σε διαφορετική περίπτωση ο Άρης θα πρέπει να συνεχίσει το ψάξιμο, όπως και κάνει μιας και στην ατζέντα του υπάρχουν αρκετές λύσεις στόπερ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button