Ποδόσφαιρο

Η επιμονή Καρυπίδη για Καμαρά άνοιξε νέο δίαυλο επικοινωνίας

Μία από τις θέσεις που “καίγεται” ο Άρης είναι για την απόκτηση επιθετικού. Αυτή τη στιγμή στην ομάδα υπάρχει ο Μάνος, ο Μήτρογλου και ο Μαντσίνι. Αμφότεροι έχουν “σκαμπανεβάσματα” στην απόδοσή τους με τον πρώτο πάντως να έχει πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό περσινό πρωτάθλημα, δηλώντας πάντως πως το φετινό του θα είναι καλύτερο.

Από την άλλη πλευρά ο Μήτρογλου ενώ έδειχνε ορεξάτος στις προπονήσεις στα 3-5 Πηγάδια, δυστυχώς για εκείνον η πυελονεφρίτιδα τον πήγε πίσω, χάνοντας το δεύτερο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Σοχάου της Αυστρίας. Παρόλα αυτά πήρε χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο φιλικό επί ελληνικού εδάφους κόντρα στον Ολυμπιακό, δείχνοντας πως ακόμα θέλει δουλειά.

Τέλος ο Μαντσίνι εξακολουθεί να αναλαμβάνει ειδικό ρόλο στον Άρη, όταν το κρίνει απαραίτητο ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος, πάντως, περιμένει από τον Αργεντίνο να ανεβάσει το ποσοστό του στο σκοράρισμα. Αυτό του έχει ζητήσει. Να βρίσκει δίχτυα. Να αρχίσει να σκοράρει ο Αργεντίνος, ο οποίος με τον τρόπο που παίζει είτε βρίσκει, είτε δημιουργεί -από το πουθενά πολλές φορές- ευκαιρίες, όμως, δυσκολεύεται να τις κάνει γκολ.

Έτσι λοιπόν τις τελευταίες ώρες αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον του Άρη για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Πρόκειται για τον 26χρονο Γάλλο στράικερ της Φούλαμ, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθος του Θόδωρου Καρυπίδη. Οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει έναν νέο δίαυλο επικοινωνίας προκειμένου ο πρόεδρος του Άρη να δει με ποιον τρόπο μπορεί να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη. Τα επόμενα 24άωρα είναι κρίσιμα. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως το υψηλό κασέ του αποτελεί εμπόδιο για κανονική μεταγραφή κι έτσι ο Άρης προσπαθεί να βρει μια “φόρμουλα” για να τον αποκτήσει ως δανεικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button