Γενικά

Τέσσερις συλλήψεις-Παρασκεύαζαν και εμφιάλωναν ποτά “μπόμπες”

Εργαστήριο παραγωγής και εμφιάλωσης λαθραίων αλκοολούχων ποτών είχαν στην κατοχή τους τα τέσσερα άτομα (τρεις Έλληνες και ένας Βούλγαρος) που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για λαθρεμπόριο από την υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Η αστυνομία κατέσχεσε 760 φιάλες διαφόρων επωνύμων αλκοολούχων ποτών, αυτοκόλλητες ετικέτες επώνυμων αλκοολούχων ποτών, 415 λίτρα αλκοολούχα υγρά, πώματα και εργαλεία, σχετικά με την παραγωγή αλκοολούχων ποτών, 1.095 πακέτα λαθραία τσιγάρα και το ποσό των 1.500 ευρώ.

Ειδικότερα, ύστερα από ενδελεχή αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκαν, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, οι τρεις Έλληνες να παραλαμβάνουν από τον Βούλγαρο και να τοποθετούν στα Ι.Χ. οχήματά τους 320 φιάλες επώνυμων αλκοολούχων ποτών με ένσημη ταινία φορολόγησης Βουλγαρικών Αρχών, τις οποίες είχε επιμελώς κρυμμένα σε φορτηγό έμφορτο με μεταλλικά εξαρτήματα.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια και σε αποθηκευτικούς χώρους των συλληφθέντων, κατά τις οποίες εντοπίστηκε σε αποθηκευτικό χώρο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, που χρησιμοποιούσε ένας εκ των Ελλήνων συλληφθέντων, εργαστήριο παραγωγής και εμφιάλωσης λαθραίων αλκοολούχων ποτών με κατάλληλο εξοπλισμό (αντλίες, μεταλλική δεξαμενή, μηχανισμούς πλήρωσης φιαλών, φιλτραρίσματος, εμφιάλωσης και συσκευασίας κ.α.), όπου χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη από την αρμόδια Αρχή άδεια ίδρυσης ποτοποιίας, προέβαινε στην παρασκευή λαθραίων αλκοολούχων ποτών, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη ποσότητες λαθραίας αιθυλικής αλκοόλης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button