Ποδόσφαιρο

Λεκίδης: “Ο Άρης είναι οικογένεια μου! Το περσινό μάθημα έγινε πάθημα, φέτος έχει τον πρώτο λόγο για άνοδο”

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη και νυν του Κισσαμικού Απόστολος Λεκίδης , φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την αγάπη του για τον Άρη και την θητεία του στην ομάδα:

Ο Άρης είναι οικογένεια μου. Αυτά είναι γνωστά άλλωστε. Πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια εκεί μεγάλωσα κιόλας  και οι αναμνήσεις σε γυρίζουν πίσω. Τότε ήμασταν παιδιά που μας βγήκε από την ομάδα ο επαγγελματισμός.

Από το ‘79 ήμουν εκεί, και έφτασα μέχρι τα 23 στον Άρη. Έτσι τα έφερε η ζωή και απωθημένα δεν υπάρχουν κρατάω μόνο  τις αναμνήσεις.

Ένα σχόλιο για την επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης:

Όταν μπαίνεις στο γήπεδο υπάρχει μια φόρτιση αλλά από εκεί και πέρα σκέφτεσαι την ομάδα, πάντα υπάρχει όμως ένα κλικ αλλά το διαχειρίζεσαι και προχωράς. Έχω παίξει και αντίπαλος με τον Άρη τότε που ήμουν στον Ηρακλή.

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Κισσαμικό:

Το κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και ο Άρης φέτος έχει το σύνολο και την ώθηση την αγωνιστική να ανέβει στην κατηγορία, θεωρώ ότι κάνει καλό παιχνίδι γιατί και εμείς έχουμε μια ομάδα νεανική που έχει κίνητρο και στόχο για το μέλλον και θα παίξει καλά την Κυριακή οπότε θα δούμε έναν ανταγωνιστικό αγώνα.

Όποιος υποτιμάει χάνει, είναι δυο ματς της κατηγορίας νομίζω ότι η δική μας η ομάδα είναι νεανική αλλά έχει και το κίνητρο  το σθένος και το πάθος γιατί παίζει με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης. Είναι ένα παιχνίδι που το προσέχει όλος ο κόσμος. Μέσα από αυτό το παιχνίδι προσπαθούν να διακριθούν.

Η δική μας η ομάδα είναι νεαρή ηλικιακά και έχει κίνητρο την διάκριση, πέρα ότι υπάρχει ικανότητα στην ομάδα και σε συνδυασμό με την δουλειά που γίνεται φέτος είναι υπολογίσιμο όλο αυτό το πακέτο.

Για τον Άρη στο φετινό πρωτάθλημα:

Πιστεύω  ότι η σταθερότητα είναι που θα βγάλει την ομάδα γιατί έχει όλες τις δυνατότητες και  γενικότερα να είναι προσηλωμένοι στον στόχο για να μπορέσει να ανέβει ο Άρης στην κατηγορία.

Πιστεύω ότι φέτος το περσινό έγινε μάθημα σε όλα τα παιδιά και στους ανθρώπους που ασχολούνται με τον Άρη και φέτος διαχειρίζονται διαφορετικά και αγωνιστικά και είναι πιο κοντά στην ομάδα και βγαίνει αυτό προς τα έξω.

Νομίζω ότι φέτος φαίνεται η ομάδα πιο στιβαρή κυνηγάει όλα τα  παιχνίδια μέχρι το 90’, κανένας δεν το φαντάζονταν ότι θα έπεφτε ο Άρης, δυστυχώς οι εποχές έχουν αλλάξει και είναι πιο φτωχό το ποδόσφαιρο χωρίς τον Άρη.

Για τα φαβορί στο φετινό πρωτάθλημα:

Πιστεύω ότι οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές και θα κριθούν στις λεπτομέρειες, ο ΟΦΗ είναι πολύ δυνατός φέτος και η Δράμα δείχνει πολύ θετικά σημάδια. Τώρα όποιος έχει την καλύτερη ψυχολογία και διαχειριστεί το αγωνιστικό κομμάτι όπως πρέπει, πιστεύω ότι θα έχει τον πρώτο λόγο.

Πιστεύω όμως ότι ο Άρης φέτος έχει τον πρώτο λόγο, από εκεί και πέρα είναι πολύ νωρίς ακόμα πάντως θεωρώ ότι θα υπάρχουν και εκπλήξεις από άλλες ομάδες, όπως και η Παναχαϊκή που ήρθε στο Χαριλάου και ήταν πολύ ανταγωνιστική . Αυτό δείχνει ότι θα είναι ανταγωνιστικό γενικότερα το πρωτάθλημα φέτος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button