Μπάσκετ

Σφαιρόπουλος: “Έχω μιλήσει με τον Ιτούδη- Όλοι οι Έλληνες προπονητές ενωμένοι, για να πάει το μπάσκετ μπροστά”

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε ο πρώην προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ ,Γιάννης Σφαιρόπουλος ο οποίος δήλωσες χαρακτηριστικά πως ουδέποτε έχει συζητήσει με τον Παναθηναικό για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας.

Ο 55χρονος τεχνικός ήταν εκ των ομιλητών του διεθνούς σεμιναρίου που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, στο κλειστό του Πανελληνίου. Εκτός από το προπονητικό του μέλλον και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μίλησε και για την εθνική αναφέροντας πως έχει υπάρξει συζήτηση για συνεργασία με τον Δημήτρη Ιτούδη .

Για όσα λέγονται περί Παναθηναϊκού και το επαγγελματικό του μέλλον: «Σέβομαι τον Παναθηναϊκό, σέβομαι το παρελθόν του, το παρόν του και το μέλλον που μπορεί να έχει. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στον Παναθηναϊκό, τη διοίκηση, τους παράγοντες, τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα και τους παίκτες, αλλά δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία. Με όλα που συνέβησαν στη Ρωσία έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα, δεν βιάζομαι να αποφασίσω, η δική μου προτεραιότητα ωστόσο είναι να δουλέψω στο εξωτερικό».

Για την Εθνική και τον Δημήτρη Ιτούδη: «Έχω μιλήσει και σίγουρα θα ξαναμιλήσω με τον Δημήτρη Ιτούδη. Είναι μεγάλη τιμή να μας θέλει στο πλευρό του. Έχω διατελέσει σε δύο διαφορετικές θητείες την Εθνική ομάδα. Οι εμπειρίες και η τεχνογνωσία μου είναι στη διάθεση της Εθνικής. Είμαστε περήφανοι για την Εθνική και είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε ενωμένοι όλοι οι Έλληνες προπονητές, για να πάει το μπάσκετ μπροστά», ήταν τα όσα δήλωσε

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button