Γενικά

Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις και οι διαδικασίες συντήρησης δικτύων οδοποιίας στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι απολυμάνσεις που πραγματοποιούνται με μεγάλη συχνότητα, σε περιοχές του δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο μέτρων που έχει λάβει η διοίκηση για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το βράδυ της Μ. Πέμπτης 16/4 με ξημερώματα Μ. Παρασκευής 17/4, έγιναν απολυμάνσεις στη Γ’ κοινότητα και συγκεκριμένα:

– της οδού Θεοτοκοπούλου

– της Πλατείας Ταξιαρχών

– της οδού Ακροπόλεως

– της περιοχής Πορτάρα

– της Πλατείας Αγ. Αναργύρων

– της οδού Κλαυθμώνος

– της οδού Ακροπόλεως

– της οδού Αγίας Σοφίας έως Κασσάνδρου

– της περιοχής πίσω από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης

Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν με συστηματικό τρόπο.

Επιπλέον,ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Σύμβουλό του κ. Δ Μήτρου και τον προϊστάμενο της Δ/νσης Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων κ. Ν. Μεσημέρη, συνέχισαν χθες τις αυτοψίες σε σημεία της πόλης όπου πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης από τη Διεύθυνση.

Αρχικά ο Δήμαρχος επιθεώρησε εργασίες συντήρησης σήμανσης διαβάσεων πεζών με ανεξίτηλα χρώματα που προμηθεύθηκε πρόσφατα ο Δήμος, στην οδό Τσιμισκή.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε την οδό Εγνατία όπου επίσης συνεργείο της Δ/νσης Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της περιοχής.

Χθες ολοκληρώθηκε η οδοστρωσία στην οδό Ίωνος Δραγούμη στο τμήμα της από την Εγνατία έως την οδό Ολύμπου και στην οδό Βενιζέλου στο τμήμα μεταξύ των οδών Ολύμπου και Αγ. Δημητρίου.

Ο Δήμος, αναμένεται να συνεχίσει το πρόγραμμα συντηρήσεων το επόμενο διάστημα αξιοποιώντας τους περιορισμούς στην κυκλοφορία και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με το πρόγραμμα των οδοστρώσεων να προχωρά μέσα στους επόμενους μήνες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button