Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει το… σίριαλ ο μάνατζερ του Βάκα: «Ο Άρης μιλάει από τον Ιούνιο μαζί του» (pic)

Ο Σίλβιο Φοντάνα, μάνατζερ του Λεονάρντο Βάκα, εμμένει στο ότι ο Άρης θέλει να αποκτήσει τον πελάτη του με δημοσίευση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο , μάνατζερ του Λεονάρντο Βάκα συνεχίζει το… σίριαλ μεταξύ του Βολιβιανού ποδοσφαιριστή και του ονόματος του Άρη με εκ νέου τοποθέτηση, που προσπαθεί να εξηγήσει τα… ανεξήγητα, μετά το fake έγγραφο που δημοσιεύτηκε στα μέσα της λατινικής Αμερικής (θυμηθείτε εδώ).

Αναλυτικά όσα έγραψε ο μάνατζερ του Βάκα:

«Αυτή είναι η τελευταία μου διευκρίνιση για τον Λέο Βάκα και το μέλλον του. Όσα ηλίθια πράγμα λέγονται, στα κανάλια και στον Τύπο, κανείς εκτός από εμένα και τον παίκτη δεν ξέρει την αλήθεια, ποτέ δεν έστειλα κανένα έγγραφο, ποτέ δεν παρουσίασα τίποτα στην Μπολιβάρ που να διέρρευσε στα social media, σχετικά με τον Βάκα.

Ο Άρης μιλάει από τον Ιούνιο με τον Βάκα, τον κάλεσαν αυτόν και εμένα και νόμιζαν ότι ήταν ελεύθερος. Αυτή είναι η διαπραγμάτευση που κάναμε. Πλέον θα εστιάσω στο να δουλέψω για τον Βάκα γιατί εγώ και πολλοί άνθρωποι το θεωρούμε πολύτιμο και εξελίξιμο παίκτη. Ο Άρης θεωρεί άκυρο το έγγραφο, είναι προφανές ότι αρνείται ενδιαφέρον για νομικά θέματα αλλά υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που θέλουν την υπογραφή του παίχτη.»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button