Ποδόσφαιρο

Ο γυμναστής παικτών του Άρη για τις σκέψεις τους και το κλίμα στην ομάδα

Ο Νίκος Τάσσος, προσωπικός γυμναστής παικτών Άρη, μίλησε στο Yellow Radio για τις επαφές που έχει με ποδοσφαιριστές της ομάδας, τι σκεφτόταν ο Μπρούνο Γκάμα πριν ανανεώσει, τι κράτησε ο Ιντέγε Μπράουν από τη Θεσσαλονίκη αλλά και τις σκέψεις του Ούγκο Σόουζα.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό X-Press» και τον Ιάσονα Μίσχο:

Για τους παίκτες που αναλαμβάνει ιδιαίτερα:

«Τον Σόουζα με ερωτηματικό, τον Διαμαντόπουλο που μας άφησε για τα Χανιά, τον Ιντέγε μέχρι να φύγει στην Τουρκία και τώρα ελπίζω να έρθουν κι άλλοι. Είμαστε σε επαφές με την ΠΑΕ Άρης για προσφορές όχι μόνο ατομικής εκγύμνασης παικτών αλλά και για ομαδικά προγράμματα, για να κάνουμε κιτρινόμαυρο το γυμναστήριο».

Τι θα κερδίσει ο Άρης στο γυμναστήριο του:

«Οι καταστάσεις στο Ν. Ρύσιο από εξοπλισμό δεν είναι 100% για επαγγελματίες παίκτες. Το πιλάτες το ξεκίνησε ο Ρονάλντο και τώρα το κάνουν και οι υπόλοιποι παίκτες. Είναι μία προπόνηση που δεν είναι επίπονη και γίνεται εξτρά από τις κανονικές προπονήσεις. Γίνονται επαφές με την ΠΑΕ για αυτό το σχέδιο».

Για το non-stop πρόγραμμα της Κόλος:

«Είναι κάτι αβέβαιο, όπως ήταν στην καραντίνα. Η άποψή μου είναι ότι ο Άρης ήταν τυχερός στην κλήρωση. Η Κόλος παίζει non-stop και δεν έχει αποφορτιστεί καθόλου. Δεν θα είναι φρέσκοι στο ματς με τον Άρη. Οι οργανισμοί των παικτών θα υποστούν σοκ, όπως και των υπολοίπων που ξεκίνησαν κάπως απότομα. Αυτό πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Άρης».

Αν ο Άρης χειρίστηκε καλά την προσαρμογή από την καραντίνα στις προπονήσεις:

«Ο Άρης ήταν τυχερός γιατί μετά τον κορονοϊό, έπαιξαν αγώνες αλλά μετά είχαν ένα διάστημα να αποφορτιστούν αλλά ούτε και να χάσουν το ρυθμό τους. Ήταν ένα σεβαστό διάστημα 15-17 μερών. Ήταν όσο πρέπει».

Για τα φιλικά και το ρυθμό:

«Οι παίκτες του Άρη δεν θα είναι έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι, ούτε στο Europa League. Τα πόδια είναι ακόμα βαριά. Θα είναι έτοιμη η ομάδα στην 3η αγωνιστική».

«Ο σκοπός των φιλικών είναι για τεχνικά θέματα του προπονητή. Είναι κάτι σαν ψυχαγωγία συγκριτικά με τις βαριές προπονήσεις. Αυτό θέλουν οι παίκτες, να παίζουν αγώνες. Στα πρώτα ματς θα είναι έτοιμος ο Άρης κατά 70%-80%».

Για το προσκήνιο με Μπρούνο Γκάμα:

«Σε συζητήσεις που κάνω με φίλους του Άρη, επειδή ξέρουν ότι έχω επαφές με παίκτες, το λέω γιατί είναι αλήθεια και όχι για κάτι άλλο, δεν έχω όφελος. Ο Μπρούνο ήθελε να μείνει από την πρώτη στιγμή. Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Πραγματικά ήθελε να μείνει. Θα πω κάτι που μπορώ να το αποδείξω. Ο Μπρούνο πριν πάει στο Βέρμιο είχε πρόταση από Τουρκία, 150.000 ευρώ περισσότερα από την αντίστοιχη του Άρη. Δεν μου το είπε ο Μπρούνο, ένας μάνατζερ από την Γκεζτέπε της Τουρκίας, μου ζήτησε το τηλέφωνο του Γκάμα. Μου έστειλε και επίσημα έγγραφα προσφοράς».

Για τους στόχους των παικτών, δηλαδή ένας τίτλος:

«Όλοι θέλουν έναν τίτλο. Αν δεν είχε διακοπεί το ποδόσφαιρο, τότε ο Άρης θα είχε περάσει στον τελικό. Αργά ή γρήγορα θα έρθει το κύπελλο».

Για τον Ιντέγε που έμεινε στη Θεσσαλονίκη:

«Όπως και ο Σόουζα και ο Γκάμα. Αγαπούν την Ελλάδα. Ο Σόουζα δεν πήγε καθόλου Πορτογαλία. Ο Ιντέγε έμεινε ενάμισι μήνα στη Θεσσαλονίκη. Ο Μπράουν είναι καλό παιδί, είναι πολύ παρεξηγημένος. Αγάπησε την ομάδα και ειδικά τον κόσμο. Μου είχε πει μια φορά ότι αυτό που ζει στον Άρη δεν το έζησε πουθενά. Έβγαινε στη Θεσσαλονίκη ή στη Χαλκιδική και παντού τον μιλούσαν φίλοι του Άρη. Έχει να λέει συνέχεια για τον κόσμο».

Για τον Σόουζα:

«Ο Ούγκο είναι Άρης, πιστεύω θα μείνει. Δεν μπορεί να μου πει ευθέως ότι θα μείνει ή όχι αλλά στα απ’ έξω δείχνει κάτι θετικό. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα. Αν ήταν μεγάλη η απόκλιση δεν θα ήταν ακόμα εδώ».

Την άποψή του για τον Άρη φέτος:

«Είναι πολύ βελτιωμένος φέτος και έχει βάθος στον πάγκο. Για τους νέους έχω ακούσει καλά λόγια από τους «παλιούς» παίκτες. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και αυτό φαίνεται και στα social media. Υπήρχε και πέρυσι πολύ καλό κλίμα αλλά φέτος είναι καλύτερα. Ο Σάσα τους έκανε όλους… τραγουδιστές στο τραπέζι. Αυτό μένει να βγει στο γήπεδο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button