Ποδόσφαιρο

Συνάντηση του Αυγενάκη με εκπροσώπους της S.L. για το θέμα των μετακινήσεων

Ο Λευτέρης Αυγενάκης θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Super League με βασικό θέμα συζήτησης τις μετακινήσεις των οπαδών

Με tweet του στις 31 Οκτωβρίου ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ανέφερε πως: “στόχος μας, να επιστρέψουμε στην εποχή που συνυπήρχαν φίλαθλοι και των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο. Ξεκινάμε με τη μεμονωμένη παρουσία στις κερκίδες, σ’ όλους τους αγώνες. Πρόθεση είναι να προχωρήσουμε και στις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών, από νομίμως λειτουργούσες Λέσχες”.

Η επιθυμία της Πολιτείας είναι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να μπορούν φίλαθλοι και των δυο ομάδων να συνυπάρχουν στο ίδιο γήπεδο και να παρακολουθούν τα παιχνίδια. Προφανώς και δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, διότι αντίστοιχες κινήσεις στο παρελθόν δεν στέφθηκαν με επιτυχία, όμως η προσπάθεια θα γίνει.

Σε πρώτη φάση, σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. της Super League, την περασμένη Παρασκευή (1/11), υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του προέδρου της Super League, Μηνά Λυσάνδρου και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με θέμα τον ορισμό θεσμικής συνάντησης.

Η επιτροπή που θα συναντηθεί με τον υφυπουργό σε ημέρα και ώρα κοινής αποδοχής, θα αποτελείται από τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League, του νομικού συμβούλου της διοργανώτριας και εκπροσώπων των ΠΑΕ Άρης, Ατρόμητος Αθ., ΟΦΗ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Θέματα που θα συζητηθούν στη θεσμική συνάντηση, μεταξύ άλλων, είναι η υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων για την τροποποίηση της αθλητικής νομοθεσίας (Ν.2725/1999), η πρόοδος στο ζήτημα των μετακινήσεων φιλάθλων και η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button