Ποδόσφαιρο

Επίθεση ανθρώπου του ΠΑΟΚ στον Διούδη για το «ακριβό» παρελθόν του στον Άρη

Αγώνας θρίλερ ο χθεσινός μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, καθώς υπήρξε μια σειρά επεισοδίων

Μετά την ολοκλήρωσει του αγώνα στην Τούμπα, οι εντάσεις υπήρχε ανάμεσα στους δυο πάγκους με τον Παναθηναϊκό να είναι σε έξαλλη κατάσταση για την διαιτησία.

Ο Σωκράτης Διούδης την ώρα που κατευθύνεται προς την φυσούνα άνοιξε λανθασμένα διάλογο με την κερκίδα. Μόλις μπαίνει μέσα δέχεται επίθεση με ύβρεις από άνθρωπο της ασφάλειας του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναφέρεται στο παρελθόν του με την φανέλα του Άρη.

Σε εκείνο το σημείο προσπαθεί να επιτεθεί στον Έλληνα πορτιέρο, παρεμβαίνει δυναμικά η ασφάλεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και επικρατεί ένταση μέσα στα αποδυτήρια, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση και να σπρώχνουν προς τον δικό τους χώρο, τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Στην συνέχεια ο άσος του «τριφυλλιού» έδωσε κατάθεση για το περιστατικό στους υπευθύνους της αθλητικής βίας ενώ θετική εντύπωση έκανε η κίνηση του Βιερίνια, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό.

Ο Γιώργος Δώνης επίσης λόγω της έντονης διαμαρτυρίας του, έσπρωξε τον τέταρτο διαιτητή για την άδικη γι’ αυτόν απόφαση του πέναλτι, αποβλήθηκε και ενδέχεται η τιμωρία του να τον αφήσει αρκετό καιρό εκτός γηπέδου

Συγκεκριμένα, αναφέρει το φ.α:

«Στο 90+6 λεπτό του αγώνα απέβαλα με κόκκινη κάρτα τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Δώνη Γιώργο διότι έσπρωξε τον τέταρτο διαιτητή διαμαρτυρόμενος σε απόφασή μου. Μετά από αυτή την απόφαση υπήρχαν διαπληκτισμοί μεταξύ των παραγόντων του Παναθηναϊκού και της αστυνομίας, οι οποίοι τελείωσαν μετά από 2 λεπτά. Ουδεμία άλλη παρατήρηση».

Σύμφωνα με τον κανονισμό, ο προπονητής του Παναθηναϊκού κινδυνεύει με τιμωρία από 15 ημερολογιακές ημέρες μέχρι πέντε αγωνιστικές!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button