Μπάσκετ

Συνάντηση ΕΟΚ, ΠΣΑΚ, ΣΕΠΚ και ΓΓΑ για το μέλλον του μπάσκετ

Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των εκπροσώπων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών το πρωί της Πέμπτης 28.1 στις 12:00 ,του ΣΕΠΚ της ΕΟΚ, και της ΓΓΑ για το μέλλον των μικρών κατηγοριών.

Τους τελευταίους μήνες πλην την Basket League το ελληνικό μπάσκετ έχει βάλει “λουκέτο”,ενώ οι αθλητές των μικρών κατηγοριών επιτακτικά ζητούν την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.
Ο ΠΣΑΚ στηρίζει τις πρωτοβουλίες των μελών του και προς αυτή την κατεύθυνση και το πρωί της Πέμπτης 28.1 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά και τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, του Συνδέσμου Προπονητών και ώστε να συζητήσουν τα επόμενα βήματα και το τι μέλλει γενέσθαι με τις μικρές κατηγορίες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών:
«Αύριο Πέμπτη 28/1 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, εκπρόσωποι των ΕΟΚ, ΠΣΑΚ και ΣΕΠΚ, θα συναντηθούν με τον ΓΓΑ στο γραφείο του, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Η συνάντηση προέκυψε μετά από πιέσεις του Συνδέσμου μας και ευελπιστούμε να αποχωρήσουμε με την αισιοδοξία χαραγμένη στα πρόσωπα μας»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button