Ποδόσφαιρο

Super League 1: Συμφωνία με την Cosmote TV έναντι 1,5 εκατ. ευρώ για τις έξι άστεγες ΠΑΕ

Μόνο τα τυπικά απομένουν προκειμένου οι έξι “άστεγες” τηλεοπτικά ΠΑΕ να ολοκληρώσουν τη συμφωνία τους με την Cosmote TV.

Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Βόλος, Λαμία, Απόλλων και Ιωνικός φαίνεται πως μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις ήρθαν σε συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι και θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβουν στη βαθμολογία.

Η Cosmote, που για πρώτη φορά ασχολήθηκε με την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ της Super League 1, φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ.

Στον αντίποδα η NOVA, που εδώ και πολλά χρόνια είχε σχεδόν μονοπωλιακή σχέση με τη SL1 ή είχε την πλειοψηφία των ομάδων όταν στο παιχνίδι υπήρχε και η ΕΡΤ, φαίνεται ότι για πρώτη φορά θα έχει στη δύναμη της τις λιγότερες ομάδες.

Αυτή τη στιγμή έχει τέσσερις από τις 14. Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο από πέρυσι, ενώ πριν από λίγες μέρες ανανεώθηκε το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που θα του αποφέρει παραπάνω από 11 εκατ. ευρώ στα ταμεία του.

Η μόνη ομάδα που ακόμα δεν έχει καταλήξει είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει ένα καλύτερο και υψηλότερο συμβόλαιο σε σχέση με τους αντιπάλους του. Έτσι είναι σε διαπραγματεύσεις τόσο με τη Nova όσο και με την Cosmote TV.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button