Ποδόσφαιρο

Πιο έτοιμος ο Αστέρας Τρίπολης, νίκησε με 4-0 τον Ιωνικό

Με… φόρα από την περσινή σεζόν μπήκε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ο Αστέρας Τρίπολης με αντίπαλο τον Ιωνικό όπου και επικράτησε με 4-0.

Οι Αρκάδες είχαν την υπεροχή και στο 24’ έπειτα από λάθος στην άμυνα του Ιωνικού ο Ριέρα έστρωσε στον Μπενίτο με τον νεοαποκτηθέντα Ισπανό να κάνει το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ριέρα κέρδισε πέναλτι καθώς ανατράπηκε από τον Άουσμαν. Από την άσπρη «βούλα» ο Ριέρα έκανε το 2-0.

Σε πιο χαμηλούς ρυθμούς, λόγω και των πολλών αλλαγών, το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την ελαφρά υπεροχή ενώ η ομάδα της Νεάπολης δημιούργησε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο 66ο λεπτό από την προσπάθεια του Μάναλη Στα τελευταία λεπτά με πρωταγωνιστές τους Τιλίκα και Άλβαρες ο Αστέρας έγινε ακόμα πιο απειλητικός και στο 87’ έφτασε σε ένα 3ο γκολ με σκόρερ τον Ρέτζιτς Κρεσπί. Στην εκπνοή ο Βραζιλιάνος Τιλίκα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 4-0!

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος (30’ Σγουρής, 60’ Τσιφτσής), Ρούμπεν Γκαρσία, Ατιένθα, Τασουλής, Σανταφέ, Κανελλόπουλος, Καπίγια, Ριέρα (30’ Ντρουπί Γκόμες, 60’ Μπαράλες), Σίτο, Μπενίτο.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Ντελγκάδο, Βαλεριάνος, Βαφέας, Σάντσες, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ματσούκας, Μπουένο, Αοσμάν, Ιατρούδης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button