Ποδόσφαιρο

Συζήτησεις για Βράνιες στην ΑΕΚ

Συζήτησεις γίνονται για την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες από την ΑΕΚ.

Στο τραπέζι έπεσε ξανά για την ΑΕΚ το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες. Το συμβόλαιο του Βόσνιου αμυντικού με την Άντερλεχτ λήγει σε ένα χρόνο και ο ίδιος βρίσκεται εκτός των σχεδίων της, με την επιστροφή του να μοιάζει πιο εφικτή από ποτέ. Ο όμιλος της ΑΕΚ φαίνεται να το έχει λάβει σοβαρά υπόψιν, αφού ο Βράνιες θεωρείται παίκτης που θα ενισχύσει αρκετά την σύνθεση της ομάδας.

Στο μεταξύ, με την άφιξη του Γιώργου Τζαβέλλα στην Αθήνα, η μεταγραφή του ενδέχεται να ολοκληρωθεί άμεσα, ενώ ο Ολιβιέ Εντσάμ θα προσπαθήσει να είναι ελεύθερος από την Σέλτικ, έτσι ώστε να προλάβει την προετοιμασία στην Ολλανδία. Αντίθετα, ίσως χρειαστεί χρόνο η υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο, λόγω των κινήσεων τακτικής της Λας Πάλμας η οποία προσπαθεί να γεμίσει τα ταμεία της με το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό δυνατόν.

Ανάμεσα στις τακτικές της ομάδας, επιδιώκει, επίσης, ενίσχυση στα μπακ. Αποχώρησαν οι Βασιλαντόπουλος και Ινσούα, όμως παρέμειναν οι: Μπακάκης, Νταντσένκο και Μιτάι (που ίσως δοθεί δανεικός), οπότε, ακολουθούνται κινήσεις για την ενίσχυση της άμυνας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button